✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Noorwegen 646274 Pixabay
Oslo, Bergen, Stavanger, Rotterdam
Cruiseschip: MS Rotterdam
4 Sterren, Volpension
22 dagen voor € 3349,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 1 mei 2021
korting: 29%
Vertrekhaven: Rotterdam
Vaargebied: Noord-Europa, Noorse Fjorden
7,8
Reisaanbieder: Zeetours

Boek nu en reis in mei 2021 ruim 3 weken lang door de Noorse Fjorden, met de MS Rotterdam van Holland America Line. Je boekt deze mooie cruise vanuit Nederland nu met maar liefst 29% korting! Je bezoekt met deze cruise enkele van de mooiste Fjorden en de steden die er in verscholen liggen. Bezoek Stavanger, Bergen, Oslo en meer mooie steden met deze prachtige cruise naar Noorwegen in 2021.

Boek nu met korting

Geen € 4749,- maar slechts

€ 3349,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Noorse Fjorden cruise 2021

Boek deze mooie 22-daagse Noorse Fjorden cruise 2021 en bezoek de mooiste Fjorden en hun steden met de MS Rotterdam. Je vertrekt op 1 mei vanuit Rotterdam en bezoekt 10 verschillende mooie steden en de mooiste fjorden. In de maand mei komt de natuur helemaal in bloei, waarmee de Fjorden een prachtige uitstraling hebben. Ontdek de cultuur van Noorwegen in de steden. Aan boord van het de Rotterdam kun je uitstekend ontspannen. Maak hier gebruik van de uitstekende voorzieningen tijdens de dagen op zee.