✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Riviercruise Ms Alemannia
België
Cruiseschip: MS Alemannia
3 Sterren, Volpension
8 dagen voor € 499,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 8 juni 2019
Vertrekhaven: Arnhem
7,3
Reisaanbieder: KRAS

Riviercruise Nederland aanbieding! Cruise in juni 2019, 8 dagen door Nederland en België met de MS Alemannia. Boek nu deze Kras cruise en betaal nu slechts € 499,- p.p. voor deze Cruise Nederland. Reis vanuit Arnhem langs o.a. Antwerpen, Gent, Middelburg en Willemstad en bewonder de vele bezienswaardigheden in België en Nederland.

Boek nu met korting

Geen € 599,- maar slechts

€ 499,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal: Rivier cruise Nederland met MS Alemannia

Boek tijdens de Kras Kortingsdagen nog tot 17 juli deze mooie riviercruise door Nederland en België en ontvang van Kras korting op je riviercruise. Met het 3+ sterren cruiseschip MS Alemannia reis je naar verschillende mooie steden. Bewonder de historische binnenstad van Antwerpen met de Onze lieve Vrouwe Kathedraal. Laat je verrassen door het sfeervolle Gent. Ontdek de hoogtepunten van Zeeland, in de steden Terneuzen, Vlissingen, Middelburg en Veere, en kijk in het rijke verleden van Nederland in Willemstad, Schoonhoven en Wijk bij Duurstede. Ontspan tijdens de riviercruise Nederland en geniet van al het moois van Nederland en België.