✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Costa Cruises Dubai
Dubai
Cruiseschip: Costa Mediterranea
4 Sterren, Volpension
22 dagen voor € 1459,- p.p.
Vertrek: zondag, 2 december 2018
Vertrekhaven: Milaan (inclusief vlucht)
Vaargebied: Middellandse Zee, Rode Zee
8,4
Reisaanbieder: STIP reizen

Goedkope Fly & Cruise Dubai. Boek deze mooie cruise naar Dubai, inclusief vluchten en transfers en een hotelovernachting in Dubai. Vlieg op 2 december naar Savona in Italië en cruise in 22 dagen naar Dubai. Bezoek mooie bestemmingen in de Middellandse Zee, de Rode Zee en de Golf van Oman. Geniet van luxe en comfort aan boord van de Costa Mediterranea, tijdens deze goedkope cruise Dubai.

Boek nu met korting

Geen € 1.949,- maar slechts

€ 1.459,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal: Costa Mediterranea****

Boek deze mooie cruise Dubai aanbieding en krijg €490,- korting op deze mooie cruise. Deze cruise is inclusief vluchten en transfers. Aan het einde van de cruise met de Costa Mediterranea is er één overnachting in een hotel in Dubai. Ook deze is bij het cruisebedrag inbegrepen. Tijdens de cruise worden Citavecchia nabij Rome, twee Griekse eilanden en Athene bezocht in de Middellandse Zee. Vervolgens gaat de reis via het Suezkanaal naar de Rode Zee. Hier wordt in Eilat en Akaba aangemeerd, voor de reis verder gaat naar Oman en Dubai. Tijdens deze Dubai Cruise in December bezoek je vele mooie bestemmingen, ieder met een eigen cultuur en charme. Tijdens de Cruise geniet je van de luxe en comfort aan het 4 sterren cruiseschip Costa Mediterranea op basis van volpension. De overnachting in Dubai is tevens in een 4 sterren hotel, op basis van logies en ontbijt. Deze goed gevulde cruise van 22 dagen kost nu slechts €1459,-!