✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Moezel 64898212 123rf
Keulen, Cochem, Alken, Mainz, Düsseldorf
Cruiseschip: MS Alemannia
3 Sterren, Volpension
8 dagen voor € 374,- p.p.
Vertrek: zondag, 11 augustus 2019
korting: 32%
Vertrekhaven: Keulen
Vaargebied: West-Europa, Rijn
8,1
Reisaanbieder: Kras

Boek voor 3 april deze mooie Rijncruise en krijg 32% korting! Reis in augustus over de Rijn en de Moezel langs de mooie steden en landschappen van Duitsland. Bezoek gezellige historische stadcentrum, geniet van lokale specialiteiten en bewonder de weelderige natuur op de oevers van de Rijn en Moezel.

Boek nu met korting

Geen € 549,- maar slechts

€ 374,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Riviercruise Rijn augustus

De natuur in Duitsland, rondom de Rijn en de Moezel is beeldschoon. In het heuvelachtige gebied heb je prachtige begroeide rivieroevers met bossen en wijnvelden, afgewisseld met graslanden, kasteelruïnes, burchten en pittoreske stadjes. Deze zijn heerlijk om doorheen te wandelen, bezienswaardigheden te bewonderen, terrasjes mee te pakken en te genieten van de lokale specialiteiten. Tijdens deze mooie cruise bezoek je onder meer Keulen, Cochem, Alken, Mainz, Düsseldorf en Arnhem. Boek deze mooie cruise voor 3 april en krijg een hoge korting op je Rijncruise.