✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Manama Bahrein
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Cruiseschip: Mein Schiff 4
4 Sterren, All inclusive
8 dagen voor €1245,- p.p.
Vertrek: maandag, 5 november 2018
Vertrekhaven: Dubai (inclusief vlucht)
Vaargebied: Midden Oosten
8,4
Reisaanbieder: Dreamlines

Aanbieding cruise Dubai, inclusief vlucht. Reis in november naar Dubai en ontdek de Perzische Golf. Reis in stijl, met luxe en All Inclusive langs de rijke Oliestaten Dubai,Qatar en Abu Dhabi en geniet 8 dagen van een goedkope all inclusive cruise Dubai.

Vakantiedeal

Geen € 1645,- maar slechts

€ 1245,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Ontdek de Perzische Golf met een Dubai cruise

Ontdek de rijke oliestaten in de Perzische Golf met deze mooie Dubai Cruise. Vlieg op 5 november naar Dubai, waar je overnacht, zodat er nog gelegenheid is deze indrukwekkende stad te bewonderen. De volgende dag gaat de reis naar Bahrein. In deze stad is er een mix van de historie van een oude Arabische stad en een hypermoderne stad. Vanuit Bahrein gaat de reis naar Doha, Qatar, waar de moderne Arabische architectuur het straatbeeld overheerst. Vervolgens reis je verder naar Abu Dhabi. Ook hier wordt overnacht om je gelegenheid te geven de stad goed te verkennen. Vanuit Abu Dhabi gaat de reis terug naar Dubai. Hier wordt nogmaals overnacht, zodat je optimaal kunt genieten van de stad. Met deze mooie cruise is er dus volop gelegenheid zowel de historie van deze regio te ontdekken als de extravagante luxe een weelde van deze regio te ervaren. Er zijn voldoende bijzondere elementen hier om je aan te vergapen. Geniet tijdens deze goedkope Dubai cruise.