✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Peking 1908173 Pixabay
China, Japan, Zuid-Korea
Cruiseschip: MS Westerdam
4 Sterren, Volpension
16 dagen voor € 1899,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 14 februari 2020
korting: 19%
Vertrekhaven: Shanghai (inclusief vlucht)
Vaargebied: Azië
7,8
Reisaanbieder: Stipreizen

Boek deze mooie Azië cruise inclusief en met vroegboekkorting en bewonder de hoogtepunten van China, Japan en Zuid-Korea in februari 2020. Reis per 14 februari, tijdens een 16 daagse cruise, met het luxe cruiseschip MS Westerdam van rederij Holland America Line, langs de mooiste bestemmingen in China, Japan en Zuid-Korea en je verblijft hierbij maar liefst 2 dagen in Peking!. Boek nu en geniet in februari van deze mooie Azië cruise!

Boek nu met korting

Geen € 2349,- maar slechts

€ 1899,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope Azië cruise

Het verre oosten kent vele mooie bestemmingen. De regio wordt gekenmerkt door een prachtige natuur en een heerlijk klmaat. In de steden maak je kennis met de verschillende boeiende culturen. Reis naar de mooie stad Shanghai en reis vanuit hiier naar de Chinese steden Qindao, Dalian en Peking, waar je zelfs 2 dagen verblijft. Reis verder naar Fukuoka in Japan, Busan en Cheju in Zuid-Korea, voor je Nagasaki bewonderd in Japan. Vanuit hier gaat de reis terug naar Shanghai. Je maakt deze 16-daagse cruise met de MS Westerdam. Aan boord van dit mooie schip geniet je van luxe en comfort. Ontspan en geniet van de verschillende mooie bestemmingen in Azië.