✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Tenerife 2060169 Pixabay
Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Madeira,
Vanaf € 699,- p.p.
All inclusive cruise Canarische eilanden
Op = Op
Reisaanbieder: Kras

Combineer een mooie cruise naar de Canarische eilanden met een heerlijke zonvakantie. Boek een Canarische eilanden cruise inclusief vlucht en verlenging vanaf slecths € 699,- per persoon!. Je reist 8 dagen lang met de MS Zenith van rederij Pullmantur Cruises langs de Canarische eilanden en Madeira. Deze cruise kun je verlengen met een verblijf van 3, 6 of 7 dagen in een hotel in Playa del Inglés op Gran Canaria of Callao Salvaje op Tenerife.

Boek nu met korting

Op = Op

All inclusive cruise Canarische eilanden

pak deze deal
*disclaimer

Canarische eilanden cruise

Gedurende het jaar is het weer op de Canarische eilanden aangenaam mild. Ook in de wintermaanden is het hier goed vertoeven. Bezoek de Canarische eilanden met een mooie cruise. Bezoek eilanden als Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Fuerteventura. Ook het mooie eiland Madeira ligt op de route. Je maakt deze cruise met de MS Zenith van Pullmantur Cruises. Aan boord van dit 3.5 sterren cruise schip vind je volop gelegenheid om lekker te ontspannen. Je bent hier van alle gemakken voorzien, je verblijf aan boord is op basis van all inclusive. Bij het boeken van deze mooie cruise heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een verlenging van de reis, met een verblijf van 3, 6 of 7 dagen in een hotel op Gran Canaria of Tenerife, afhankelijk van je cruise route. Bekijk nu dit mooie aanbod.