✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Barcelona 63472431 123rf
Barcelona, Marseille
Cruiseschip: Costa Magica
3 Sterren, Volpension
5 dagen voor € 499,-
Vertrek: donderdag, 26 september 2019
korting: 14%
Vertrekhaven: Savona (inclusief vlucht)
Vaargebied: West-Middellandse Zee
7,6
Reisaanbieder: Kras

Middellandse Zee cruise inclusief vluchten en transfers. Cruise naar Barcelona en Marseille met deze goedkope kennismakingscruise van Kras Cruises. Je cruiset vanuit het Italiaanse Savona op 26 september in 5 dagen langs Barcelona en Marseille, waar je volop deze prachtige steden kunt verkennen, terwijl je van heerlijk zomers weer en de luxe en comfort van een cruise geniet.

Boek nu met korting

Geen € 581,- maar slechts

€ 499,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Cruise Middellandse Zee

In de Middellandse Zee vind je vele mooie cruise bestemmingen. Barcelona en Marseille zijn beide prachtige en populaire steden om te bezoeken, met tal van bezienswaardigheden, sfeervolle straten en pleinen met gezellige terrasjes en uiteraard heerlijk weer dankzij het Mediterrane klimaat. Met deze kennismakingscruise reis je met de Costa Magica vanuit Savona naar Barcelona en dan Marseille. Aan boord van het schip kun je gebruik maken van de vele luxe voorzieningen. Er zijn zwembaden, sport- en wellness-gelegenheden aan boord om heerlijk mee te ontspannen.