✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Moezel 64898212 123rf
Cochem, Keulen, Dusseldorf
Cruiseschip: MS Alemannia
3 Sterren, Volpension
7 dagen voor € 439,- p.p.
Vertrek: zondag, 11 augustus 2019
korting: 27%
Vertrekhaven: Keulen (inclusief busreis)
Vaargebied: Rijn, Moezel
8,1
Reisaanbieder: Kras

Goedkope Moezelcruise en Rijncruise. Geniet in augustus van een ontspannen 7-daagse cruise langs mooie steden aan de Rijn en Moezel. Je vaart met de MS Alemannia van Keulen, langs onder meer Cochem, Mainz, Düsseldorf naar Arnhem. Op de oevers van de Moezel zie je de weelderige wijngebieden. Boek nu deze mooie cruise met 27% korting!

Boek nu met korting

Geen € 599,- maar slechts

€ 439,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope Rijncruise augustus

In augustus is het overal in Europa heerlijk weer. Het is dan ook een uitstekende maand voor een goedkope Rijncruise en Moezelcruise. Je reist vanuit Arnhem met een luxe touringcar naar Keulen, waar je aan boord gaat van het 3 sterren cruiseschip MS Alemannia. Vanaf hier gaat de reis naar de historische stadjes Cochem, Alken en Winningen op de oevers van de Moezel. Vervolgens reis je naar Rüdeesheim, Mainz, Boppard, Königswinter en Düsseldorf, voor je in Arnhem aanmeert. Bezoek de historische stadscentra. Deze zijn heerlijk om doorheen te wandelen, bezienswaardigheden te bewonderen, terrasjes mee te pakken en te genieten van de lokale specialiteiten.