✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Dubai Burj Al Arab 2624317 Pixabay
Dubai, Abu Dhabi, Oman
Cruiseschip: MSC Bellissima
4 Sterren, Volpension
9 dagen voor € 989,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 13 december 2019
korting: 13%
Vertrekhaven: Dubai (inclusief vlucht)
Vaargebied: Azie, Midden Oosten
8,4
Reisaanbieder: Kras

Geniet in december van een goedkope cruise Dubai inclusief vlucht en transfers. Je vliegt naar Dubai, vanwaar je in 9 dagen met de MSC Bellissima in stijl naar bestemmingen in Abu Dhabi en Oman vaart. Hier kun je genieten van de rijkdommen en weelde in deze mooie regio en de lokale cultuur ontdekken. Aan boord kun je volledig ontspannen en genieten van deze mooie Dubai cruise.

Boek nu met korting

Geen € 1139,- maar slechts

€ 989,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Midden Oosten cruise december

Het Midden Oosten is een verrassend kleurrijke en boeiende regio. Hier vind je mooie bestemmingen als Dubai, Abu Dhabi en Oman. Deze mooie bestemmingen zijn ideaal om te bezoeken met een Midden Oosten cruise in december. De temperaturen zijn dan bijzonder aangenaam. Bezoek de mooie bezienswaardigheden in Dubai, Abu Dhabi en Oman tijdens mooie excursies. Je bezoekt in Abu Dhabi onder meer Yas eiland en in Oman bezoek je Muscat en Kashab. Tijdens deze cruise heb je één extra dag om het mooie Dubai te verkennen alvorens je terugvliegt naar Amsterdam. Er valt bijzonder veel te ontdekken tijdens deze mooie cruise.