✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Dubai Burj Al Arab 2624317 Pixabay
Doha, Muscat, Abu Dhabi, Dubai
Cruiseschip: Costa Diadema
4 Sterren, Volpension
8 dagen voor € 697,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 11 januari 2020
korting: 24%
Vertrekhaven: Dubai (inclusief vlucht)
Vaargebied: Azie, Midden Oosten
8,6
Reisaanbieder: Stipreizen

Boek nu een goedkope Dubai cruise en reis in januari voor slechts €697,- naar mooie bestemmingen aan de Perzische Golf. Bewonder Dubai en Abu Dhabi, Doha en Muscat, terwijl je met het 4 sterren cruise schip Costa Diadema naar deze steden reist. Bewonder de moderne architectuur, de historische gebouwen en ontdek de bijzondere cultuur van deze regio, tijdens een ontspannende Dubai cruise.

Boek nu met korting

Geen € 919,- maar slechts

€ 697,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Stip reizen cruise Dubai

Deze Stip reizen cruise Dubai, is één van de vele mooie cruises van Stip reizen. Tijdens de stip kortingsdagen boek je deze mooie cruise met extra korting. De stip kortingsdagen lopen nog tot en met 18 november 2019. Voor de cruise naar Oman, Dubai en Abu Dhabi zijn vertrekdatums beschikbaar van december tot en met maart, vanaf een bedrag van €697,- per persoon, inclusief vlucht. Je verblijft op basis van volpension aan boord van de Costa Diadema. Zo reis je comfortabel en in stijl, terwijl je naar de mooiste bestemmingen aan de Perzische Golf vaart.