✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Middellandse Zee Cruise Costa Diadema
Palma de Mallorca, Spanje
Cruiseschip: Costa Diadema
4 Sterren, Volpension
8 dagen voor € 499,- p.p.
Vertrek: zondag, 24 maart 2019
korting: 25%
Vertrekhaven: Marseille
Vaargebied: Middellandse Zee
8,5
Reisaanbieder: Dreamlines

Middellandse zee cruise met korting! Reis in maart 8 dagen lang met het cruise schip Costa Diadema over de Middellandse Zee langs bestemmingen als mooie cruise bestemmingen als Barcelona, Mallorca en Rome. Boek nu en krijg wel 25% korting op deze mooie Middellandse Zee cruise.

Boek nu met korting

Geen € 669,- maar slechts

€ 499,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Cruise Italië en Spanje

Reis eind maart vanuit de mooie Franse stad Marseille in 8 dagen naar mooie vakantiebestemmingen aan de Middellandse Zee kust. De eerste stop op de route is Barcelona. Deze mooie stad heeft veel prachtige bezienswaardigheden om te bewonderen, zoals de Sagrada Família en Park Guell. Vanuit Barcelona is het een klein stukje naar Palma de Mallorca. Hier kun je ontspannen op het strand, of op excursie gaan. Vervolgens gaat de reis naar Italië, waar je in Palermo de Siciliaanse cultuur ontdekt. In Citavecchia, Rome en Savona ontdek je de Romeinse cultuur van Italië. Boek deze prachtige cruise en ontdek de charmes van Spanje en Italië.