✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Oman 243245 Pixabay
Dubai, Abu Dhabi, Oman, Goa, Mumbai, Mangalore
Goedkope cruise Midden Oosten en India
Goedkope cruises inclusief vlucht
Op = Op
Reisaanbieder: Stip reizen

Boek nu en geniet van een goedkope Midden Oosten en India cruise in februari, vanaf slechts € 1434,- p.p.. Je reist, met het cruiseschip MSC Lirica, in 16 dagen vanuit Dubai naar Abu Dhabi, Oman en drie bestemmingen in India. Deze mooie cruise is inclusief vlucht en een citytour door Dubai! Maak tijdens je cruise mooie excursies, ontdek cultuur, natuur, ga heerlijk duiken of snorkelen en ontspan tijdens deze heerlijk cruise naar het Midden Oosten en India!

Boek nu met korting

Op = Op

pak deze deal
*disclaimer

Midden Oosten cruises

Rondom en in de Indische Oceaan vind je tal van mooie cruisebestemmingen. Midden Oosten cruises naar bestemmingen als Dubai zijn dan ook erg populair. Ook in Oman en India vind je mooie en bijzondere vakantiebestemmingen, ideaal om te bezoeken met een cruise. Reis vanaf 28 febuari in 16 dagen vanuit Dubai, naar Abu Dhabi, Khor Fakkan, Muscat, Mangalore, Goa en Mumbai, alvorens je weer terugkomt in Dubai. In de Emiraten bewonder je de luxe en weelde en kun je mooie excursies maken. Bij Khor Fakkan kun je uitstekend duiken en snorkelen, waar je in Mangalore en Mumbai in India de cultuur kunt ontdekken. Ook in Goa kan dit uitstekend, maar hier kun je ook gewoon lekker ontspannen op prachtige goudgele stranden.