✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Noorwegen 1485310 Pixabay
Bergen, Flam, Geiranger, Alesund, Stavanger
Cruiseschip: Explorer of the Seas
4 Sterren, Volpension
9 dagen voor € 1717,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 13 september 2019
korting: 51%
Vertrekhaven: Southampton (inclusief vlucht)
Vaargebied: Noord-Europa, Noorwegen
8,2
Reisaanbieder: Cruisewinkel

Goedkope Noorse Fjorden cruise in september. Reis met de Explorer of the Seas vanuit Engeland naar de mooie Noorse Fjorden en de dorpen en steden die er in verscholen liggen. Bewonder de indrukwekkende fjorden terwijl je aan boord van het cruiseschip geniet van alle luxe en comfort.

Boek nu met korting

Geen € 3540,- maar slechts

€ 1717,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Noorse fjorden cruise 

De immense Noorse fjorden zijn indrukwekkend. De ruwe kustlijnen met de reusachtige begroeide kliffen zijn adembenemend. Diep in de fjorden verscholen liggen de typische Noorse steden en dorpjes. Een Noorse Fjorden cruise hoort op eenieders bucketlist thuis. Wanneer je met de Explorer of the Seas door de fjorden cruised geniet je ook nog eens van overdadig comfort. Aan boord bevindt zich onder meer een Vitality℠ Spa waar je helemaal kunt ontspannen en er zijn tal van bijzondere activiteiten mogelijk, zo kun je hier schaatsen of een klimwand bedwingen. Laat je helemaal in de watten leggen terwijl je het prachtige Noorwegen bezoekt.