✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Goedkope riviercruise Nederland Augustus €509

Enkhuizen Poort 201900012 Wrt
Bestemming(en): Enkhuizen, Arnhem, Lemmer, Hoorn, Texel
Cruiseschip: MS Alemannia
Verzorging: 3 Sterren, Volpension
Reissom: 8 dagen voor € 509,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 24 augustus 2019
Vaargebied: Nederland
Reisaanbieder: Kras
korting: 19%
8,4

Riviercruise Nederland in augustus. Ook in Nederland is het in augustus heerlijk weer en het is dan ook heerlijk om in Nederland op het water te zijn. Reis vanaf 24 augustus in 8 dagen van Arnhem naar mooie bestemming rondom het IJsselmeer en zelfs naar Texel. Je reist comfortabel met het cruise schip MS Alemannia, waar je onder andere in het zwembad kunt ontspannen.

Boek nu met korting

Geen € 629,- maar slechts

€ 509,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope cruise Nederland

Nederland is een waterland. Vele mensen genieten ieder jaar op de Nederlandse wateren van een ontspannen vakantie. Geniet optimaal van het vele moois dat Nederland te bieden heeft met een goedkope riviercruise. Reis vanuit Arnhem langs de hanzesteden van Nederland. Bezoek tijdens deze cruise Deventer, Kampen, Lemmer, Stavoren, Harlingen, Texel, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn en Wijk bij Duurstede. Geniet van de uitgestrekte landerijen in Nederland, spot de Zeehonden in de Waddenzee en geniet van sfeervolle historische plaatsen waar je prachtige bezienswaardigheden kunt bezoeken. Boek nu deze mooie cruise met korting!