✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Griekenland Corfu Achilion 1830144 Pixabay
Italië, Griekenland, Kroatië, Montenegro
Cruiseschip: Norwegian Star
4 Sterren
8 dagen voor € 1440,- p.p.
Vertrek: zondag, 9 juni 2019
korting: 34%
Vertrekhaven: Venetië (inclusief vlucht)
Vaargebied: Middellandse Zee
7,2
Reisaanbieder: Zeetours

Goedkope cruise Griekse eilanden in juni. Reis per 9 juni in 8 dagen van Venetië langs de Griekse eilanden. Ontdek de cultuur, geschiedenis en natuur van de mooie eilanden Corfu, Mykonos, Santorini en Kefelonia, terwijl je geniet van de luxe en comfort aan boord van het cruise schip Norwegian Star. Boek deze heerlijke Middellandse Zee cruise nu met wel 34% korting!

Boek nu met korting

Geen € 2189,- maar slechts

€ 1440,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope Griekenland cruise 

Griekenland is een prachtig vakantieland en heerlijk om te bezoeken met een Middellandse Zee cruise. Reis vanuit de beeldschone Italiaanse stad Venetië naar de historische havenstad Kotor in Montenegro. Vanuit hier reis je door naar de Griekse Eilanden Corfu, Mykonos, Santorini en Kefelonia, waarna de reis teruggaat naar Venetië via de bijzondere stad Dubrovnik in Kroatië. Je boekt deze mooie cruise nu met een mooie korting van wel 34% en reist zeer voordelig met de Norwegian Star langs deze mooie bestemmingen. Geniet in juni van deze goedkope Griekenland cruise.