Gezellig kerstshoppen met kerst riviercruises 2021

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Bestemming(en): Kerstshoppingcruise
Cruiseschip: Rijn, Donau, Douro
Reissom: al vanaf € 179,-

De sfeervolle winterperiode is een heerlijke periode voor een cruise met de feestdagen. Geniet van de kerstsfeer tijdens een kerstmarktcruise voorafgaand aan de feestdagen en bezoek de gezellige kerstmarkten van Duitsland. Boek een heerlijke kerstcruise en geniet van de feestdagen terwijl u gaat kerstshoppen in gezellige steden. Ontspan en geniet van uw cruise vakantie terwijl u door de gastvrije bemanning van uw cruiseschip in de watten wordt gelegd. Een kerstcruise is een heerlijk romantische cruise vakantie om nooit te vergeten.

Vakantiedeal

(tijdelijke actieperiode)

Reissom: al vanaf € 179,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Kerstshop cruises

In Duitsland wordt kerst uitbundig gevierd, in veel prachtige pittoreske steden langs de Duitse rivieren zijn leuke gezellige kerstmarkten te vinden. Bezoek tijdens een kerstcruise prachtige steden als Düsseldorf, Keulen of Bonn. Vergaap u aan de vele mooie kraampjes, koop leuke cadeautjes voor thuis of geniet van de Glühwein. In Europa zijn veel prachtige riviercruises in de kerstperiode. Ook in België zijn prachtige steden te bezoeken tijdens een heerlijke kerstmarktcruise. Bezoek voor de feestdagen met een minicruise ook prachtige steden om te shoppen, zoals London of Newcastle.

Kerst riviercruises

Reis over Europa’s mooiste rivieren en bezoek de prachtige steden aan deze rivieren, tijdens de feestdagen. Vaar over de machtige Donau en bezoek historische steden als Wenen, Bratislava en Boedapest. Ook de cruises door Duitsland over de Rijn en de Moezel zijn erg populair. Duitsland is het kerstland bij uitstek. De knusse kerstsfeer is nergens, zo goed te beleven als hier. Tijdens een romantische kerstcruise bezoekt u alle bekende steden langs de Rijn, Bonn, Mainz, Keulen, Düsseldorf en Duisburg.

Vier de kerstdagen tijdens de cruise. Geniet van een fantastisch bereide maaltijd tijdens een gezellig kerstdiner aan boord van het cruiseschip. Tijdens sommige cruises wordt er tevens een gezellige feestavond georganiseerd of kerstbrunch aangeboden. Aan boord word gezorgd voor een knusse kerstsfeer, wat zorgt voor een fijn verblijf op het cruiseschip.

Kerstcruises in warmere oorden

Duitsland is het kerstland bij uitstek en in Londen kan uitstekende gewinkeld worden voor de feestdagen. Beide zijn dan ook fantastische cruise bestemmingen voor de feestdagen. Maar ook voor hen, die liever kerst vieren bij zomerse temperaturen, zijn er fantastische cruise bestemmingen. Boek een heerlijke kerstcruise naar Dubai en geniet van de weelde in het midden-oosten of boek een ontspannende kerstcruise naar de Canarische Eilanden.