✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Florida Keys 1698704 Pixabay
Miami, Costa Maya, Roatan, Cozumel, Key West
Cruiseschip: MSC Armonia
4 Sterren, Volpension
10 dagen voor €999,- p.p.
Vertrek: zondag, 15 september 2019
korting: 33%
Vertrekhaven: Miami (inclusief vlucht)
Vaargebied: Caribbean
7,2
Reisaanbieder: Stipreizen

Boek nu een last minute Caribbean cruise in september en krijg wel €500,- korting per persoon. Deze fantastische 10-daagse cruise met het 4 sterren cruise schip MSC Armonia. Bij deze cruise is ook een extra overnachting in het bruisende Miami inbegrepen. Reis naar onder meer de Mexicaanse Costa Maya, het eiland Cozumel en het mooie Key West in de Florida Keys. Ontspan tijdens deze mooie Caribbean cruise in september.

Boek nu met korting

Geen € 1499,- maar slechts

€ 999,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope Caribbean cruise

Boek deze goedkope Caribbean cruise en ontspan in september in het Caribisch gebied. Je vliegt naar Miami, waar je één nacht in een hotel overnacht en je de volgende dag de gelegenheid hebt deze mooie stad te ontdekken, voor je aan boord gaat van de MSC Armonia. Vervolgens vaar je naar het paradijselijke eiland Roatan, voor de kust van Honduras. Reis vervolgens door naar de Costa Maya en het eiland Cozumel in Mexico en ontdek de Maya cultuur, de natuur en de mooiste stranden. Ook kun je hier fantastisch duiken en snorkelen. Op de reis terug naar Miami wordt er aangemeerd in het mooie eiland Key West in de Florida Keys.