✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Rotterdam 72550220 123rf
New York, St. Petersburg, Athene, Lissabon, Barcelona, Kopenhagen, Dublin
Goedkope cruises vanuit Nederland
korting tot 45%
Op = Op
Reisaanbieder: Zeetours

Boek nu een cruise vanuit Nederland met tot wel 45% korting! Cruise vanuit de cruiseterminal Rotterdam, cruiseterminal Amsterdam of vanuit IJmuiden naar de mooiste bestemmingen in Europa en daar buiten. Reis naar de Noorse Fjorden en zelfs de Noordpool cirkel, de Britse Eilanden, of zelfs naar Athene of New York vanuit Nederland! Het kan nu, met fantastische kortingen!

Boek nu met korting

Op = Op

korting tot 45%

pak deze deal
*disclaimer

Cruise vanuit Nederland

In Nederland zijn drie cruise havens vanwaar uit je mooie cruises kunt maken. De cruiseterminals in IJmuiden, Amsterdam en Rotterdam zijn goed te bereiken, je hebt natuurlijk het voordeel, dat je niet naar je vertrekhaven hoeft te vliegen. Je kunt op je gemak met de auto of zelfs het openbaar vervoer naar de cruisehaven om daar ontspannen aan je cruisereis te beginnen. Het aantal mooie cruisebestemmingen dat bevaren wordt met cruises vanuit Nederland is groot. Met de Noordpoolcirkel en New York als uitersten. Vanuit Nederland vaar je ook naar het Middellandse Zee gebied waar je onder andere Barcelona en Athene kunt bezoeken.