✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Costa Mediterranea Ijsland Cruise
IJsland
Cruiseschip: Costa Mediterranea
4 Sterren, Volpension
15 dagen voor € 2049,- p.p.
Vertrek: woensdag, 24 juli 2019
korting: 15%
Vertrekhaven: Amsterdam
Vaargebied: West Europa
7,8
Reisaanbieder: Dreamlines

Aanbieding IJsland cruise in juli. Reis eind juli vanuit Amsterdam met de Costa Mediterranea rond om IJsland en bewonder dit buitengewoon mooie land, terwijl je tijdens je reis geniet van de comfort en luxe aan boord van het cruise schip. Boek nu en krijg minstens 15% korting!

Boek nu met korting

Geen € 2399,- maar slechts

€ 2049,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

IJsland cruise vanuit Nederland

Maak vanaf 24 juli deze mooie 15 daagse cruise reis naar IJsland. De cruise begint en eindigt in Amsterdam. Hier ga je aan boord van het 4 sterren cruise schip Costa Mediterranea. Aan boord vind je comfort en allerlei luxe voorzieningen, zoals de Ischia Spa met sportzaal, sauna en zonnebanken. Je reist vanuit Amsterdam naar Schotland, om daarna door te stomen naar IJsland, waar je 5 havens aan doet tijdens de vaart rondom het land. De laatste haven in IJsland is Reykjavik. Van daaruit reis je naar de Orkney eilanden, Schotland, Bremerhaven en vervolgens eindigt de reis in Amsterdam. Deze mooie cruise biedt de gelegenheid de ruwe schoonheid van Noord en West Europa te ontdekken met haar boeiende geschiedenis en cultuur.