✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

England 279952 Pixabay
Leeds, York
Cruise Engeland met 24% korting!
Minicruise Engeland
Op = Op
Reisaanbieder: Webwinkel AD

Wil jij een paar dagen genieten van een authentieke Engelse stad als York of Leeds, boek dan nu een super voordelige minicruise van 3 dagen naar één van deze mooie steden. Reis in januari, februari of maart met P&O Ferries van Rotterdam naar Hull. Een transfer brengt je naar York of Leeds, waar je vol op de gelegenheid hebt de stad van je keuze te ontdekken! Bekijk nu dit mooie aanbod en boek deze cruise al vanaf € 49,- per persoon!

Boek nu met korting

Op = Op

pak deze deal
*disclaimer

Minicruise Engeland

Engeland heeft meerdere mooie steden voor een Minicruise. Leeds en York zijn 2 van deze steden. Met deze mooie aanbiedingen van het AD, reis je met P&O Ferries vanuit Rotterdam naar Hull. Een bustransfer brengt je vervolgens naar de stad van je keuze. Beide steden hebben zo hun eigen charme en geschiedenis. Waar Leeds stamt uit een tijd rond de 10e eeuw, bestond York al in de tijd van de Romeinen. Tijdens deze minicruise valt er dus voldoende geschiedenis en cultuur te ontdekken, maar ook aan gezellige stadscentrums met winkelstraten en sfeervolle pubs zal het niet ontbreken.