✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Noorwegen Fjord Zomer 1890655 Pixabay
Alesund, Molde, Rosendal, Eidfjord
Cruiseschip: MS Rotterdam
4 Sterren, Volpension
8 dagen voor € 998,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 15 augustus 2020
korting: 36%
Vertrekhaven: Rotterdam
Vaargebied: Noord-Europa, Noorsefjorden
8,2
Reisaanbieder: Cruisereizen

Augustus is een heerlijke maand voor een Noorse Fjorden cruise vanuit Nederland. Boek nu al een cruise van uit Rotterdam en je krijgt 36% korting op deze mooie reis. Je vaart met het cruiseschip MS Rotterdam van rederij Holland America Line naar mooie bestemmingen in Noorwegen en kunt hier de adembenemende natuur bewonderen en de cultuur van Noorwegen ontdekken Bekijk nu dit mooie aanbod!

Boek nu met korting

Geen € 1548,- maar slechts

€ 998,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Cruise met vroegboekkorting

Cruise met vroegboekkorting naar Noorwegen en bewonder de Noorse Fjorden extra voordelig in augustus. Reis in 8 dagen vanuit Rotterdam met de MS Rotterdam naar het Eidfjord, Alesund, Molde en Rosendal. Maak hier mooie excursies en bewonder al het moois dat dit bijzondere land te bieden heeft. Op de MS Rotterdam geniet je van luxe en comfort, terwijl je van de ene naar de andere mooie bestemming vaart. In het aanbod van Cruisereizen, voor cruises van uit Nederland, vind je meer mooie cruiseschepen en vaar routes naar mooie bestemmingen. Bekijk hier het volledige aanbod.