Ontspannen tijdens de feestdagen? Boek een kerstcruise!

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Bestemming(en): Kerstcruises
Cruiseschip: Caribbean, Middellandse Zee
Reissom: al vanaf € 296,-

De boel de boel laten en lekker op cruise vakantie met de Kerst? U heeft gelijk! Een van de leukste manieren om ontspannen, makkelijk en volop te genieten van de feestdagen, is tijdens een kerstcruise. U wordt compleet in de watten gelegd door de gastvrije bemanning en u hoeft alleen nog maar lekker van uw welverdiende vakantie te genieten. Oh ja, en van de leukste plekjes waar u aanmeert natuurlijk.

Vakantiedeal

(tijdelijke actieperiode)

Reissom: al vanaf € 296,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Kerstshop cruises

Wist u dat er veel verschillende cruise routes zijn tijdens de feestdagen? Zo herbergt de Rijn veel bijzondere plekjes waar u met een cruise langs kan komen. Maar ook door België kunt u leuk varen. Bent u een shopfanaat? Dan zijn er zelfs cruises die langs allerlei leuke kerstmarkten gaan. Zoals de kerstmarktencruise naar Düsseldorf, Keulen en Bonn. Struin de kerstkraampjes af op zoek naar de leukste cadeautjes voor thuis en mooie kerstversieringen. En iets leuks voor uzelf natuurlijk.

Kerst riviercruises

Toch liever een wat langere kerst riviercruise? Stap dan aan boord van HS Saxonia en laat u meevoeren langs o.a. Potsdam en Berlijn. Of vaar mee over de Oostenrijkse Donau langs Wenen, Bratislava en Boedapest, 3 prachtige hoofdsteden tijdens één vakantie. Duitsland cruises zijn elk jaar razend populair, want Duitsland is hét kerstland bij uitstek. Als u ergens de sfeer goed kunt proeven, dan is het daar. De 7-daagse cruise over de Romantische Rijn is zo’n voorbeeld met alle bekende highlights: Bonn, Koblenz, Mainz, Keulen, Düsseldorf en Duisburg. In Mainz kunt u zelfs de nachtmis bijwonen.

Een andere populaire oudgediende is de 7-daagse kerst cruise over de Rijn en de Moezel. Een leuke combinatie van de twee beroemdste rivieren van Duitsland.

Dus geen feest?

Natuurlijk wel! U bent er lekker tussenuit, maar we laten feestdagen niet zomaar voorbij gaan. Natuurlijk geniet u samen van een uitstekende kerstmaaltijd, die ons wordt voorgeschoteld door de uitstekende koks die mee op reis zijn. Op sommige cruises wordt ook een gezellige feestavond georganiseerd, of een smakelijke kerstbrunch geserveerd. De sfeer aan boord is goed en kerstig en dat zorgt voor een fijn verblijf op uw cruiseschip. Zo bent u er lekker tussenuit en heeft u een fijne bestemming voor uw kerstdagen.

Ook met Oud en Nieuw weg?

Ook dat kan! Vier zowel Kerst als Oud en Nieuw aan boord van de MPS Antonio Belluci. Dit luxe riviercruiseschip heeft alles aan boord om uw reis tot een waar genot te maken. De route neemt u mee langs Duitslands pareltjes: Keulen, Bonn, Koblenz, Mainz en Düsseldorf, maar ook Boppard en Andernach. Extra leuk: Op kerstavond wordt er een middernachtbuffet georganiseerd.

Natuurlijk sluit u het jaar af met een gezellige Oudejaarsavond en luidt u het nieuwe jaar feestelijk in aan boord van de MPS Antonio Belluci! Met de prachtig verlichte Keulense Dom op de achtergrond kijkt u samen met uw medereizigers naar het spetterende vuurwerkshow!