✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Ibiza 3949782 Pixabay
Marseille, Barcelona, Ibiza, Napels, Livorno
Cruiseschip: MSC Divina
4 Sterren, Volpension
8 dagen voor € 1199,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 18 juli 2020
korting: 17%
Vertrekhaven: Genua (inclusief vlucht)
Vaargebied: West-Middellandse zee
8,0
Reisaanbieder: Cruisewinkel

Historische stedencruise door de Middellandse zee! Reis per 18 juli met de MSC Divina van Genua, langs historische steden in Frankrijk, Spanje en Italië. Ontdek de geschiedenis en cultuur van onder andere Barcelona en Napels. Geniet van deze goedkope Middellandse zee cruise inclusief vlucht!

Boek nu met korting

Geen € 1448,- maar slechts

€ 1199,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

West-Middellandse zee cruise

In het westen van de Middellandse Zee vind je de populaire bestemmingen Marseille, Barcelona, Ibiza en Napels. Vlieg naar het Italiaanse Genua en ga aan boord van het mooie cruiseschip MSC Divina. Aan boord van het schip verblijf je comfortabel, met allerlei goede voorzieningen om te ontspannen. Bezoek de mooie historische steden, ga mee met excursies en bewonder de vele hoogtepunten, of verken in je eigen tempo deze bestemmingen. Ga lekker shoppen, bezoek historische bezienswaardigheden of ga een paar uurtjes naar het strand. Geniet optimaal van deze mooie West-Middellandse zee cruise!