✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Caribbean 3475306 Pixabay
Curacao, Bonaire, Aruba, Colombia, Panama
Cruiseschip: MS Monarch
3 Sterren, All inclusive
8 dagen voor € 1121,- p.p.
Vertrek: zondag, 22 september 2019
korting: 37%
Vertrekhaven: Willemstad Curaçao (inclusief vlucht)
Vaargebied: Caribbean
8,4
Reisaanbieder: Kras

Vlieg op 22 september naar Curaçao voor een 8-daagse Caribbean Cruise langs Aruba, Bonaire, Panama en Colombia en krijg maar liefst € 650,-korting per persoon op deze mooie all inclisve cruise! Deze mooie cruise is niet alleen inclusief vlucht en transfers. Je verblijft voor de cruise ook nog eens één nacht in een 4 sterren hotel en je hebt de mogelijkheid de cruise te verlengen met een strandvakantie tot wel 7 dagen! Bekijk nu dit mooie aanbod!

Boek nu met korting

Geen € 1771,- maar slechts

€ 1121,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Curaçao cruise Caribbean

Deze mooie Caribbean cruise naar Curaçao heeft vele extra's. Niet alleen reis je naar mooie bestemmingen in het Caribisch gebied tegen een fantastische prijs en verblijf je aan boord van de MS Monarch op basis van All Inclusive service, ook zijn de vluchten bij de prijs inbegrepen en krijg je een gratis overnachting in een 4 sterren hotel. Op de 9e dag van de cruise is er ook nog eens een mooie excursie over Curaçao, welke bij de prijs is in begrepen. En als je wilt, kun je aan het einde van de cruise ook nog eens je vakantie met tot wel 7 dagen verlengen. De prijzen voor dit mooie uitgebreide cruisepakket beginnen al vanaf slechts € 1121,-.