✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Rijncruise Koblenz 66661322 123rf
Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Egypte, Rusland
Kras Kortingsdagen
Goedkope riviercruises vanaf € 159,-
Geldig tot 30 juli
Reisaanbieder: Kras

Rijncruises, Moezelcruises, Donaucruises, Kerstcruises en zelfs riviercruises over de Portugese Douro, de Russische Wolga en de Egyptische Nijl. Ze zijn allemaal in de aanbieding en de Kras Kortingsdagen zijn de uitgelezen gelegenheid om een mooie riviercruise met korting te boeken.

Boek nu met korting

Geldig tot 30 juli

Goedkope riviercruises vanaf € 159,-

pak deze deal
*disclaimer

Goedkope riviercruise 

Tijdens de Kras Kortingsdagen boek je mooie riviercruises met korting tot €100,- per persoon. Bekijk hier de voorwaarden van de Kras Kortingsdagen. Met 28 mooie cruises over rivieren en meren het Kras een mooie aanbod. Niet alleen voor Rijncruises en Moezelcruises of cruises door Nederland en België. Wat dacht je van een cruise over de Rhône in Zwitserland en Frankrijk, of de Douro in Portugal. Misschien nog meer uitzonderlijk een cruise over de Wolga in Rusland. Hou je van mooi weer en geschiedenis dan is een Nijlcruise langs de Egyptische historische bezienswaardigheden een uitstekende keuze. Bekijk het aanbod en boek jouw ideale riviercruise. Dit doe je al vanaf € 159,- per persoon!