✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Costa Maya 634041 Pixabay
Miami, Kaaiman eilanden, Jamaica, Mexico
Cruiseschip: MSC Armonia
4 Sterren, Volpension
10 dagen voor € 1166,- p.p.
Vertrek: zondag, 8 maart 2020
korting: 22%
Vertrekhaven: Miami (inclusief vlucht)
Vaargebied: Caribbean
7,4
Reisaanbieder: Stipreizen

Goedkope Caribbean cruise. Boek nu deze mooie voordeelcruise Caribbean en vaar in maart met korting, voor slechts € 1166,- per persoon met de MSC Armonia vanuit Miami naar Caribische bestemmingen in de Kaaiman eilanden, Jamaica en aan de Costa Maya in Mexico. Met heerlijk weer, goede service en voorzieningen is het lekker ontspannen tijdens deze fijne voordeelcruise Caribbean in maart 2020!

Boek nu met korting

Geen € 1499,- maar slechts

€ 1166,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope Caribbean cruise

Geniet in Caribische sferen van deze goedkope Caribbean cruise. Vlieg naar Miami, waar je één nacht in een hotel verblijft, alvorens je met de MSC Armonia afvaart richting Ochos Rios op Jamaica, Georgetown in de Kaaiman eilanden en Mexico, waar je het eiland Cozumel en de Costa Maya bezoekt. Hier kun je mooie excursies maken en de lokale cultuur ontdekken. Aan boord van de MSC Armonia maak je gebruik van uitstekende service en fijne voorzieningen, zo kun je hier sporten en ontspannen in de wellness. Er zijn voldoende voorzieningen aan boord om hele dagen van te genieten. Bekijk nu deze mooie aanbiedingen voor een goedkope Caribbean cruise in maart.