✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Tenerife 2060169 Pixabay
Madeira, Tenerife, Lissabon
Cruiseschip: Celebrity Silhouette
4 Sterren, Volpension
12 dagen voor € 2142 p.p.
Vertrek: zondag, 13 oktober 2019
korting: 45%
Vertrekhaven: Southampton (inclusief vlucht)
Vaargebied: West-Europa
8,8
Reisaanbieder: Cruisewinkel

Boek een West-Europa cruise naar Portugal in oktober en bezoek onder meer Madeira en Lissabon. Reis vanaf 13 oktober met het cruise schip Celebrity Silhouette vanuit Southampton naar Portugal en het Spaanse eiland Tenerife in de Canarische eilanden. Geniet van heerlijk mild weer terwijl je de vele bezienswaardigheden in deze mooie bestemmingen bezoekt. Ontdek de hoogtepunten van Portugal met deze West-Europa cruise in oktober.

Boek nu met korting

Geen € 3895,- maar slechts

€ 2142

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Cruise Madeira en Tenerife

Vlieg naar Southampton in Engeland en ga hier aan boord van de Celebrity Silhouette. Je reist vanuit Southampton naar Ponta Delgada op Sao Miguel in de Azoren. De reis gaat vanuit hier verder naar het bloemeneiland Madeira. Via Tenerife reis je naar de Portugese hoofdstad Lissabon, vanwaar je terug reist naar Southampton. Tijdens deze 12 daagse cruise reis je 6 dagen op zee. Je kunt volop gebruik maken van de vele voorzieningen aan boord. Duik in het zwembad, vermaak je met de vele activiteiten en voorzieningen om lekker actief te zijn of te ontspannen. Op de bestemmingen kun je op eigen gelegenheid de vele hoogtepunten bezoeken of mee gaan met de excursies. Geniet van deze mooie cruise langs Madeira en Tenerife.