Goedkope cruise inclusief drankenpakket 2024-2025

All inclusive cruise

Last minute cruise inclusief drankenpakket! Op zoek naar een goedkope cruise inclusief alle alcoholische dranken en vliegreis? Vind hier de beste last minutes cruises incl drankenpakket en met vlucht of met vertrek vanaf Nederland. Zo boek je altijd de goedkoopste en meest complete cruise reis naar het Middellandse Zeegebied, de Noorse Fjorden, Dubai, Miami, de Caribbean of Azië.

Aanbiedingen cruise inclusief drankenpakket

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Goedkope cruise inclusief drankenpakket

Cruise met drankenpakket

Bij het boeken van een cruise vakantie, zit vaak niet alles inbegrepen in de genoemde reissom, zoals de alcoholische dranken of de vliegreis naar de vertrekhaven. Dit kan voor onaangename verrassingen zorgen. Vaak een grote extra kostenpost zijn de drankjes, waar je dus tijdens je cruise vakantie al je consumpties los bij moet betalen. De cruise-aanbieders geven een extra optie tijdens het boeken van je cruisevakantie voor een drankenpakket naar keuze.

  • Easy Package of basisdrankenpakket (zoals wijn en bier)
  • Premium Package (zoals cocktails)
  • Deluxe Package (zoals speciaal gedistilleerd)
  • Kids Package

Boek een complete pakketreis met een cruise inclusief drankenpakket!

Fly & Cruise

Om zeker te zijn van een complete pakketreis voor jouw droomcruise, boek je een cruise inclusief vlucht. Zo sta je niet voor onverwachte verrassingen. Wij hebben de beste reisbureaus uitgezocht met het voordeligste en grootste aanbod fly en cruise vakanties! Zo is direct alles goed geregeld en weet je waar je financieel aan toe bent. Vaak zijn deze pakketreizen ook nog eens een stuk goedkoper! Het enige wat je nog te doen staat is je gewenste drankenpakket te kiezen en dan is jouw cruise met vlucht ook nog eens all inclusive! Staat je niets meer te doen dan te genieten van de voorpret.