Kerstcruise

Romantische kerstcruise vakantie en nieuwjaarscruises! Cruise reizen voor de mooiste kerst ervaring met sfeer en romantiek. Boek een riviercruise of minicruise in combinatie met kerstshoppen in gezellige steden als Londen, Düsseldorf, Keulen, Koblenz, Porto, Wenen, Boedapest en Bratislava. Boek dit jaar goedkoop een kerstcruise of oud en nieuw cruise met korting. Vind hier de beste kerstdeals voor een fantastische cruise!

Goedkope kerstcruises

 

Romantische kerstcruises en oud & nieuw cruises

Kerst, voor velen één van de mooiste tijden van het jaar. Het is de tijd van het jaar om wat ‘quality time’ met de familie door te brengen. Waar kan dat nu beter, dan wanneer u van alle gemakken voorzien bent, tijdens een ontspannende kerstcruise. Geniet van gezelligheid en een heerlijke kerstsfeer terwijl u allerlei mooie en wonderbaarlijke bestemmingen bezoekt.

Kerstcruises over de hele wereld

Kerstmis is een bijzondere tijd. De dagen zijn kort, de nachten lang. Tijd voor een gezellig samen zijn. In de verschillende landen gaat men hier op verschillende manieren mee om. In Duitse steden als Düsseldorf, Keulen en Koblenz is een kerstcruise een hele andere belevenis als een kerstcruise naar de Caribbean of Dubai. Afgezien van de kerstcruises, zijn er natuurlijk ook nog de pre-kerst minicruises, voor de laatste kerst inkopen. Londen is hier een heerlijke bestemming voor.

Cruisen van de kerst tot nieuwjaarsdag

Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, er zijn kerstcruises voor iedereen. De een gaat graag kerstshoppen, de ander wil een knus kerstfeest tijdens een intieme riviercruise in Europa, of een exotisch kerstfeest in warmere oorden. U kunt ook tot ver voorbij de kerstdagen feestvieren tijdens uw kerstfeest. Er zijn kerstcruises in verschillende gebieden, die duren tot in het nieuwe jaar. U viert dan niet alleen kerst, maar ook het begin van het nieuwe jaar tijdens uw cruise.

Waar vind je de kerstsfeer

De kerstperiode is een warme, sfeervolle periode. Het kerstfeest overal gebieden anders gevierd. Wij hebben een aantal verschillende cruises geselecteerd, waar u kunt genieten van een knus kerstfeest.

Minicruise Londen of Newcastle

Kerst Londen

Fraai gedecoreerde winkels, sfeervolle verlichting, gezellige restaurants. Engeland op z’n best tijdens kerst. Steden als Londen en Newcastle zijn heerlijke bestemmingen om wat aan kerstshoppen te doen, zo vlak voor het kerstfeest. Ook tijdens kerst of de jaarwisseling zijn dit heerlijke steden om te verblijven en feest te vieren. Geniet tijdens een kerstcruise naar Londen of Newcastle.

Kerstmarkt cruise Duitsland

Kerst Duitsland

In Duitsland is men dol op kerst. Het is dan ook een fantastische bestemming voor een kerstcruise. In verschillende grote steden zijn grote kerstmarkten te vinden. Heerlijk winters weer, marktkraampjes met leuke snuisterijen, curryworst en schnaps. Een Duitse kerst is een fantastische kerst. Tijdens een riviercruise naar Duitsland heeft u de mogelijkheid dit te ervaren.

Kerstcruise Dubai

Kerst Dubai

Houdt u niet zo van de winterperiode en brengt u kerst liever in een warm oord door? Een kerstcruise naar Dubai is een goed alternatief. In de gebieden langs de Perzische Golf wordt het ook ’s winters nauwelijks kouder dan 20 graden. Een kerst hier, is gegarandeerd anders dan een traditionele kerst in Europa.

Kerst Canarische Eilanden

Kerst Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn prachtig, ook in de winter. Het is dan ook een fantastische locatie om tijdens een kerstcruise uw kerstvakantie door te brengen. En met een kerstcruise hoeft u niet noodzakelijk hier naar toe te vliegen. Wanneer u vanuit de Cruise Terminal Rotterdam vertrekt, bent u tijdens uw reis naar de Canarische eilanden van alle gemakken voorzien.

lees verder...