✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Luxe Cruise

Goedkope luxe cruises boeken? Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruises voor luxery cruise. ᑕ CruiseDealz.nl ᑐ heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Goedkope luxe cruises

Luxe cruise / Luxery cruisetravel

Wanneer u zichzelf eens wilt verwennen, of iets te vieren heeft, dan zijn de luxe cruises een heerlijke traktatie. U krijgt meer dan de service en het comfort welke u mag verwachten op een cruiseschip. De luxe schepen zijn iets kleiner en kunnen op locaties komen, waar de grote schepen dat niet kunnen. De sfeer op de kleinere schepen is iets intiemer en staf heeft meer aandacht voor u als gast.

Tijdens de cruise kunt u baden in weelde. Dit begint al in de luxe suites op het schip. Er zijn meerdere eetgelegenheden aanwezig op de schepen, met een service zoals u die mag verwachten in de beste hotels en restaurants. Vaak zijn er een wellness resorts aanwezig, waar u gebruik kunt maken van de sauna, of kunt genieten van een ontspannende massage. Er zijn, afhankelijk van de rederij, uitgebreide mogelijkheden voor activiteiten op het schip en ook zijn er vele vormen van entertainment, zoals lezingen van thema experts en beroemdheden of exclusieve shows en optredens.

Specialisten in luxe

Er zijn een aantal rederijen welke bijna aangemerkt kunnen worden als specialisten in luxe. Oceania Cruises, Seaborn, Silversea, Ponant, Seadream en Hapag Lloyd zijn de voornaamste aanbieders van de luxe cruises.

Waar vindt u de luxe

De Luxury cruises hebben vaargebieden over de hele wereld. Wij hebben een aantal bijzondere regio’s voor u geselecteerd.

Azië

Luxury Azie

In Azië vindt u een potpourri van verschillende culturen en gebruiken. Het ene land is nog mooier dan het andere. Zo is het Vietnamese Halong Bay een waar paradijs op aarde. Maar er zijn ook fantastische steden als Singapore, Bangkok en Hongkong of landen als Maleisië, Indonesië en Taiwan.

Antarctica

Luxury Antarctica

De natuur in haar ruwe schoonheid. Tijdens uw cruise kunt u genieten van het bijzondere zicht op Antarctica, met haar enorme ijsbergen en gletsjers. Niet alleen kunt u hier walvissen, zeeolifanten, zeehonden spotten. U kunt zelfs de mogelijkheid krijgen verschillende soorten pinguïns te ontmoeten, wanneer u voet aan wal zet in dit onherbergzame gebied.

Midden- en Verre Oosten

Luxury Middenoosten

Met een cruise naar het midden en verre oosten, ontdekt u door een variëteit van landschappen en culturen. De natuurlijke rijkdommen van de Verenigde Arabische Emiraten, de paradijselijke eilanden van de Malediven en Thailand en de bijzondere steden en hun bezienswaardigheden in India, Sri Lanka en Indonesië.

Zwarte zee

Luxury Zwartezee

Istanbul is misschien wel de bekendste stad in het Zwarte zee gebied. De steden Odessa, Jalta en Sochi, met ieder hun eigen charmes, zijn even zo bijzonder. Zo staat Sochi bekend als de ‘Russische Riviera’. Jalta is met haar heerlijke klimaat een fijne badplaats en kuuroord. Odessa heeft als bijnaam ‘het Marseille van de Zwarte zee.

lees verder...