✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Mei
Top bestemmingen: Middellandse Zee, Noord-Amerika, Caribbean, Zuid-Amerika, Indische Oceaan

Op cruise vakantie in mei? Vind hier goedkope cruise vakantie aanbiedingen mei 2021. Rond de Middellandse Zee liggen de temperaturen inmiddels weer in de 20 graden, ideaal voor cruise reis over de Middellandse Zee. Ook in Noord Amerika en de Caribbean kun je nu heerlijke zeecruises maken, of boek een Goedkope cruise met je favoriete cruise schip naar Zuid-Amerika of de Indische Oceaan.

Even geen vakantiedeals voor deze vertrekmaand. Bekijk snel alle andere cruise aanbiedingen!
 

Goedkope cruises mei

 

Populaire cruise bestemmingen mei

Cruise Europa mei

Mei is de laatste maand voor het storm seizoen begint in de Caribbean. Nu kun je nog heerlijk genieten van de vele mooie bestemmingen hier, zonder dat je slecht weer hoeft te verwachten. Ook aan Oostkust en Westkust van de Verenigde Staten is het nu heerlijk vertoeven met een cruise. In Europa zijn de Noorse Fjorden en de Middellandse Zee uitstekende bestemmingen voor een cruise.

Cruise Azië mei

Andere populaire cruisebestemmingen vind je in Azië. In het Midden Oosten loopt de temperatuur al gajouw op naar 40 graden, dit is wel iets om rekening mee te houden. Maar bestemmingen als de Seychellen en Indonesië zijn nu uitstekend te bezoeken. In bepaalde delen van Azië is het regenseizoen begonnen, waardoor het weer drukkend kan aanvoelen. Zuid Amerika met bestemmingen als Rio de Janeiro en Buenos Aires zijn nu betere bestemmingen.