Maart
Top bestemmingen: Dubai, Caribbean, Middellandse Zee, Canarische Eilanden

Op cruise vakantie in maart? Vind hier goedkope cruise vakantie aanbiedingen maart 2021. Het is de ideale periode voor zonovergoten cruises naar tropische oorden. Boek een Last minute cruise maart naar mooie cruisebestemmingen als Dubai, de Caribbean, Middellandse Zee of de Canarische Eilanden.

Even geen vakantiedeals voor deze vertrekmaand. Bekijk snel alle andere cruise aanbiedingen!
 

Last minute cruises maart

 

Populaire cruise bestemmingen maart

Cruise Caribbean maart

In de Caribbean vind je mooie cruise bestemmingen. Het weer is uitstekend en de vele bestemming zijn beeldschoon. Veel mooie Caribbean cruises beginnen in Miami Florida. Hoewel het soms nog fris kan zijn, kun je vanaf maart ook prima een stuk noordelijker reizen en langs de oostkust van de Verenigde Staten en Canada cruisen. Hier kun je mooie steden en een boeiende natuur bezoeken. Ook aan de westkust van de VS kun je inmiddels mooie cruises maken. Aan de Canadese westkust liggen vele mooie fjorden die graag bewonderd willen worden, of reis iets verder en cruise naar Hawaii.

Cruise Canarische eilanden maart

Gedurende het hele jaar zijn de Canarische eilanden een uitstekende keuze voor een vakantie. Ook voor een cruise vakantie. In maart begint het mooie lente weer in de Zuid Europese gebieden, waardoor het hier prima vertoeven is in de vele historische steden aan de Middellandse Zee. In de Afrikaanse en Aziatische bestemmingen als Dubai is het nu ook niet te heet voor een cruise. In Dubai lopen de temperaturen net tot 30 graden. Het is nu een mooie maand om Japan, Zuid-Korea of het Idyllische Halong Bay in Vietnam te bezoeken.