Goedkope singles cruise vakantie 2024-2025

Singles cruise

Een goedkope cruise voor singles vind je bij CruiseDealz.nl. Single-cruises of solo-cruises zij cruise reizen voor alleenstaanden en alleenreizenden. Je reist o.a. met meer alleenstaanden en gelijkgestemden. In deze thema cruise - met vaak aangepaste activiteiten en entertainment - kom je gemakkelijk in contact met andere reizigers. Ook betaal je met een singles cruise geen huttoeslag als alleenreizende!

Cruise vakantie aanbiedingen singles cruise

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen cruise reisaanbieders

De charmes van Italië, Frankrijk en Spanje

jouw singles cruise voert je langs de mooiste steden van Italië. Er zijn excursies naar Napels, Rome, Florence en Pisa. De beeldschone omgeving, de bezienswaardigheden en het prachtige weer, zorgen ervoor dat Italië een en al romantiek uitstraalt. Ideaal voor een singles reis. In Frankrijk wordt aangelegd in de exclusieve stad Cannes. Hier komt de Jetset vanuit de hele wereld. Wie weet, welke beroemdheid je hier tegen het lijf loopt. wil je nog even buurten in Monaco of Nice, ook dit is mogelijk. Vanuit Cannes voert de reis naar Palma de Mallorca. Op het eiland zijn diverse excursies mogelijk.

Solo cruise op de Norwegian Epic

Op de Norwegian Epic heeft Norwegian Cruise Line voor het eerst haar concept Solo-cruisen gelanceerd. Op het schip kunnen 4200 gasten hun vakantie doorbrengen. Om er voor te zorgen dat je niet tussen alle gasten naar andere singles hoeft te zoeken, is er een speciale singles sectie. je verblijft tijdens de cruise in een Single Studio op een exclusief deel van de Norwegian Epic. De single studio's liggen rond de 2 verdiepingen tellende Studio Lounge. Ook deze is alleen toegankelijk voor passagiers welke in een single studio verblijven. De Lounge is de perfecte ontmoetingsplaats voor singles!