De leukste cruise themavakanties 🛳️ CruiseDealz.nl

Voor elke droomcruise is een cruise vakantie te vinden. Ben je opzoek naar een specifiek cruisethema? Of wil je je gewoon laten inspireren door de vele mogelijkheden. Bekijk hier de beste cruise thema's en neem een kijkje tussen de cruisevakanties en bewonder de fenomenale cruiseschepen.

Trans Atlantische cruise 2021

Klassieke oversteek van de Atlantische Oceaan met een cruiseschip. Wanneer je een trans-Atlantische cruise maakt, verblijf je enkele dagen achtereen op het schip, zonder dat je een havenstad aandoet. Tijdens de tocht ben je op het schip van alle gemakken voorzien. Afhankelijk van jouw bestemming, zijn er veel verschillende routes over de Atlantische Oceaan denkbaar.

Lees meer...

Singles cruise vakantie 2021

Goedkope cruises voor singles vind je bij CruiseDealz.nl. Singles-cruises of solo-cruises zij cruise reizen voor alleenstaanden en alleenreizenden. je reist o.a. met meer alleenstaanden en gelijkgestemden. In deze thema cruise met vaak aangepaste activiteiten en entertainment kom je gemakkelijk in contact met andere reizigers. Ook betaald je met een singles cruise geen huttoeslag als alleen reizende!

Lees meer...

Disney cruise Europa 2021

Je kan de magie van Disney, niet alleen in Disneyland Parijs of Orlando Florida beleven, maar overal op de wereld. Met een Disney cruise kan je genieten van jouw eigen sprookjesvakantie, in de meest betoverende gebieden ter wereld. Niet alleen de zonnige zomerse gebieden zijn sprookjesachtig. Ook de van nature wat koudere gebieden zijn prachtig. Of je nu kiest voor een cruise in de Middellandse zee, het Caribisch gebied, de Noorse Fjorden of Alaska. Het Disney gevoel is overal te vinden.

Lees meer...