De leukste cruise themavakanties 🛳️ CruiseDealz.nl

De leukste cruise themavakanties 🛳️ CruiseDealz.nl

Voor elke droomcruise is een cruise vakantie te vinden. Ben je opzoek naar een specifiek cruisethema? Of wil je je gewoon laten inspireren door de vele mogelijkheden. Bekijk hier de beste cruise thema's en neem een kijkje tussen de cruisevakanties en bewonder de fenomenale cruiseschepen.

Kerstcruise + oud en nieuw cruise 2021

Romantische kerstcruise vakantie en nieuwjaarscruises! Cruise reizen voor de mooiste kerst ervaring met sfeer en romantiek. Boek een riviercruise of minicruise in combinatie met kerstshoppen in gezellige steden als Londen, Düsseldorf, Keulen, Koblenz, Porto, Wenen, Boedapest en Bratislava. Boek dit jaar goedkoop een kerstcruise of oud en nieuw cruise met korting. Vind hier de beste kerstdeals voor een fantastische cruise!

Lees meer...

Wereldcruise (Grand Voyage) 2021-2022

Op zoek naar een avontuurlijke reis rond de wereld met een wereldcruise? Cruises zijn er in alle soorten en maten. Wanneer je echt iets wil zien van de wereld, kan je kiezen voor een wereldcruise of Grand Voyage. Deze wereldcruise rondreizen geven jou de mogelijkheid om tijdens een lange cruise, van 20 tot wel 100 dagen, veel bijzondere locaties op de meest uiteenlopende plaatsen in de wereld te bezoeken.

Lees meer...

Transatlantische cruise 2021-2022

Klassieke oversteek van de Atlantische Oceaan met een cruiseschip. Wanneer je een transatlantische cruise maakt, verblijf je enkele dagen achtereen op het schip, zonder dat je een havenstad aandoet. Tijdens de tocht ben je op het schip van alle gemakken voorzien. Afhankelijk van jouw bestemming, zijn er veel verschillende routes over de Atlantische Oceaan denkbaar.

Lees meer...

Singles cruise vakantie 2021-2022

Goedkope cruises voor singles vind je bij CruiseDealz.nl. Singles-cruises of solo-cruises zij cruise reizen voor alleenstaanden en alleenreizenden. je reist o.a. met meer alleenstaanden en gelijkgestemden. In deze thema cruise met vaak aangepaste activiteiten en entertainment kom je gemakkelijk in contact met andere reizigers. Ook betaald je met een singles cruise geen huttoeslag als alleen reizende!

Lees meer...

Disney cruise Europa 2021-2022

Je kan de magie van Disney, niet alleen in Disneyland Parijs of Orlando Florida beleven, maar overal op de wereld. Met een Disney cruise kan je genieten van jouw eigen sprookjesvakantie, in de meest betoverende gebieden ter wereld. Niet alleen de zonnige zomerse gebieden zijn sprookjesachtig. Ook de van nature wat koudere gebieden zijn prachtig. Of je nu kiest voor een cruise in de Middellandse zee, het Caribisch gebied, de Noorse Fjorden of Alaska. Het Disney gevoel is overal te vinden.

Lees meer...

Jongeren cruise vakantie 2021-2022

Goedkope cruises voor jongeren vind je bij CruiseDealz.nl. Jongeren-cruises of Party cruise reizen naar naar je favoriete vakantiebestemming. Boek een goedkope jongeren vakantie tegen een scherpe prijs op een cruiseschip. Vergelijk de jongeren cruises en acties van de reisaanbieders bij CruiseDealz.nl en geniet van een partycruise met korting.

Lees meer...

Huwelijksreis cruisevakantie 2021-2022

Goedkope huwelijkscruises en romantische cruises vind je bij CruiseDealz.nl. Huwelijkscruises of romantische cruisereizen naar naar je favoriete vakantiebestemming. Boek een goedkope huwelijksreis op een cruiseschip tegen een scherpe prijs. Vergelijk de huwelijkscruises en acties van de reisaanbieders bij CruiseDealz.nl en geniet van een romantische cruise met korting.

Lees meer...