De leukste cruise themavakanties • CruiseDealz.nl

Voor elke droomcruise is een cruise vakantie te vinden. Ben je opzoek naar een specifiek cruisethema? Of wil je je gewoon laten inspireren door de vele mogelijkheden. Bekijk hier de beste cruise thema's en neem een kijkje tussen de cruisevakanties en bewonder de fenomenale cruiseschepen.

U kunt de magie van Disney, niet alleen in Disneyland Parijs of Orlando Florida beleven, maar overal op de wereld. Met een Disney cruise kunt u genieten van uw eigen sprookjesvakantie, in de meest betoverende gebieden ter wereld. Niet alleen de zonnige zomerse gebieden zijn sprookjesachtig. Ook de van nature wat koudere gebieden zijn prachtig. Of u nu kiest voor een cruise in de Middellandse zee, het Caribisch gebied, de Noorse Fjorden of Alaska. Het Disney gevoel is overal te vinden.

Lees meer...

Klassieke oversteek van de Atlantische Oceaan met een cruiseschip. Wanneer u een trans-Atlantische cruise maakt, verblijft u enkele dagen achtereen op het schip, zonder dat u een havenstad aandoet. Tijdens de tocht bent u op het schip van alle gemakken voorzien. Afhankelijk van uw bestemming, zijn er veel verschillende routes over de Atlantische Oceaan denkbaar.

Lees meer...