✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Griekenland Santorini 45368432 123rf

Goedkope cruise vakantie Middellandse Zee boeken? Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruises voor de Middellandse Zee. ᑕ CruiseDealz.nl ᑐ heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Goedkope cruises middellandse zee

Geniet van één van de mooiste cruise gebieden

Het middellandse zee gebied is één van de mooiste gebieden om een cruise te maken. Niet alleen is de natuur hier prachtig en het weer heerlijk. Hier geniet u ook van cultuur en geschiedenis. Dit gebied is de bakermat van de moderne geschiedenis, waar nog veel bezienswaardigheden aan herinneren. Bij de middellandse zee, denken veel mensen aan landen als Spanje, Italië en Griekenland. Rond de middellandse zee bevinden zich 25 landen, ieder met hun eigen cultuur en charme.

Ontdek de diversiteit van de Middellandse zee

De middellandse zee is en verzameling van zeeën, welke de verschillende kusten van elkaar scheiden. Zo kunt u aan de oostkust van Italië varen over de Adriatische zee en over de Ionische zee tussen Italië en Griekenland. Hier kunt u aan excursies deelnemen in bijzondere gebieden in landen als Kroatië, Turkije, Israël en Egypte. Aan de westzijde kunt u onder andere over de Tyrreense zee en de Balearische zee reizen en prachtige landen als Monaco, Frankrijk, Spanje en Marokko bezoeken.

Niet alleen zijn de landen rondom de Middellandse zee prachtig en rijk aan cultuur en geschiedenis. Ook de onder water wereld is prachtig. Op veel locaties in de middellandse zee, kunt u duiken en snorkelen. Dit maakt de middellandse zee tot een fantastische cruisetravel bestemming.

Cruisen van de Middellandse zee naar het Midden Oosten

Vanuit de Middellandse zee kunt u via het Suez kanaal door reizen naar de Rode Zee. Varend langs de Arabische kust, kunt doorreizen naar prachtige staten als Oman, Dubai, Qatar en Bahrain en bezoek onderweg prachtige steden . Zo kunt u al het moois van de Middellandse zee combineren met het Midden Oosten.

lees verder...