Goedkope cruise Middellandse Zee 2021

Griekenland Santorini 45368432 123rf

Goedkope cruise vakantie Middellandse Zee boeken? Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruises voor de Middellandse Zee. CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Goedkope cruises middellandse zee

Geniet van Ć©Ć©n van de mooiste cruise gebieden

Het middellandse zee gebied is ƩƩn van de mooiste gebieden om een cruise te maken. Niet alleen is de natuur hier prachtig en het weer heerlijk. Hier geniet je ook van cultuur en geschiedenis. Dit gebied is de bakermat van de moderne geschiedenis, waar nog veel bezienswaardigheden aan herinneren. Bij de middellandse zee, denken veel mensen aan landen als Spanje, Italiƫ en Griekenland. Rond de middellandse zee bevinden zich 25 landen, ieder met hun eigen cultuur en charme.

Ontdek de diversiteit van de Middellandse zee

De middellandse zee is en verzameling van zeeƫn, welke de verschillende kusten van elkaar scheiden. Zo kan je aan de oostkust van Italiƫ varen over de Adriatische zee en over de Ionische zee tussen Italiƫ en Griekenland. Hier kan je aan excursies deelnemen in bijzondere gebieden in landen als Kroatiƫ, Turkije, Israƫl en Egypte. Aan de westzijde kan je onder andere over de Tyrreense zee en de Balearische zee reizen en prachtige landen als Monaco, Frankrijk, Spanje en Marokko bezoeken.

Niet alleen zijn de landen rondom de Middellandse zee prachtig en rijk aan cultuur en geschiedenis. Ook de onder water wereld is prachtig. Op veel locaties in de middellandse zee, kan je duiken en snorkelen. Dit maakt de middellandse zee tot een fantastische cruisetravel bestemming.

Cruisen van de Middellandse zee naar het Midden Oosten

Vanuit de Middellandse zee kan je via het Suez kanaal door reizen naar de Rode Zee. Varend langs de Arabische kust, kunt doorreizen naar prachtige staten als Oman, Dubai, Qatar en Bahrain en bezoek onderweg prachtige steden . Zo kan je al het moois van de Middellandse zee combineren met het Midden Oosten.