Secret deal cruisevakantie Alaska 🛳️ 8 Dagen met de Celebrity Solstice

Prijs (per persoon)€795,-€1019,- -22%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 1 september 2024
Verblijf8 Dagen
CruiseschipCelebrity Solstice (Celebrity Cruises)
Bestemming Canada »  Alaska »  Vancouver
VertrekhavenCruise vanaf Vancouver
ReisorganisatieCruiseReizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij CruiseReizen

8 daagse Alaska Cruise met de Celebrity Solstice vanuit Vancouver langs Canada, de Verenigde Staten en Saint Vincent en de Grenadines ⏩ Cruisereis met Celebrity Cruises naar Vancouver - Canada ⏩ Cruise prijs vanaf € 795,-  (per persoon) ⏩ Cruisevakantie Alaska met vertrek op zondag 1 september 2024 ⏩ Direct veilig boeken bij CruiseReizen!

7

Celebrity Solstice

8 daagse Alaska Cruise met de Celebrity Solstice vanuit Vancouver langs Canada, de Verenigde Staten en Saint Vincent en de Grenadines.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder CruiseReizen, op datum van publicatie: 2023-07-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!