Voordelig op cruise vakantie Alaska ⭐ 8 Dagen met de Celebrity Summit

Prijs (per persoon)€790,-€888,- -11%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 31 mei 2024
Verblijf8 Dagen
CruiseschipCelebrity Summit (Celebrity Cruises)
Bestemming Canada »  Alaska »  Vancouver
VertrekhavenCruise vanaf Seward
ReisorganisatieCruiseReizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij CruiseReizen

8 daagse Alaska Cruise met de Celebrity Summit vanuit Seward langs de Verenigde Staten, Saint Vincent en de Grenadines en Canada ⏩ Cruisereis met Celebrity Cruises naar Vancouver - Canada ⏩ Cruise prijs vanaf € 790,-  (per persoon) ⏩ Cruisevakantie Alaska met vertrek op vrijdag 31 mei 2024 ⏩ Direct veilig boeken bij CruiseReizen!

8

Celebrity Summit

8 daagse Alaska Cruise met de Celebrity Summit vanuit Seward langs de Verenigde Staten, Saint Vincent en de Grenadines en Canada.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 31 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder CruiseReizen, op datum van publicatie: 2023-11-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!