Allerlaagste prijs cruise Zuid-Amerika ☀ 18 Dagen met de L'Austral

Prijs (per persoon)€14990,-€17430,- -14%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 9 november 2024
Verblijf18 Dagen
CruiseschipL'Austral (PONANT)
Bestemming Argentinië »  Zuid-Amerika »  Ushuaia
VertrekhavenCruise vanaf Buenos Aires
ReisorganisatieCruiseReizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij CruiseReizen

18 daagse Zuid-Amerika Cruise met de L'Austral vanuit Buenos Aires langs Argentinië, Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden en Antarctica
⏩ Cruisereis met PONANT naar Ushuaia - Argentinië
⏩ Cruise prijs vanaf € 14990,-  (per persoon)
⏩ Cruisevakantie Zuid-Amerika met vertrek op zaterdag 9 november 2024
⏩ Veilig boeken bij CruiseReizen met repatriëring bij calamiteiten.

9

L'Austral

18 daagse Zuid-Amerika Cruise met de L'Austral vanuit Buenos Aires langs Argentinië, Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden en Antarctica.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 9 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder CruiseReizen, op datum van publicatie: 2023-05-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!