Vroege vogels actieprijs cruise naar Noorse Fjorden 🛳️ 13 Dagen met de Celebrity Apex

Prijs (per persoon)€2923,-€3846,- -24%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 8 juli 2024
Verblijf13 Dagen
CruiseschipCelebrity Apex (Celebrity Cruises)
Bestemming Engeland »  Noorse Fjorden »  Southampton
VertrekhavenCruise vanaf Southampton
ReisorganisatieCruiseReizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij CruiseReizen

13 daagse Noorse Fjorden Cruise met de Celebrity Apex vanuit Southampton langs Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Antarctica
⏩ Cruisereis met Celebrity Cruises naar Southampton - Engeland
⏩ Cruise prijs vanaf € 2923,-  (per persoon)
⏩ Cruisevakantie Noorse Fjorden met vertrek op maandag 8 juli 2024
⏩ Veilig boeken bij CruiseReizen met repatriëring bij calamiteiten.

9

Celebrity Apex

13 daagse Noorse Fjorden Cruise met de Celebrity Apex vanuit Southampton langs Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Antarctica.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 8 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder CruiseReizen, op datum van publicatie: 2023-05-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!