Mooiste cruise naar Canarische Eilanden 🛳️ 13 Dagen met de Sky Princess

Prijs (per persoon)€1483,-€1977,- -25%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 17 oktober 2023
Verblijf13 Dagen
CruiseschipSky Princess (Princess Cruises)
Bestemming Engeland »  Canarische Eilanden »  Southampton
VertrekhavenCruise vanaf Southampton
ReisorganisatieCruiseReizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij CruiseReizen

13 daagse Canarische Eilanden Cruise met de Sky Princess vanuit Southampton langs Verenigd Koninkrijk, Spanje en Portugal
⏩ Cruisereis met Princess Cruises naar Southampton - Engeland
⏩ Cruise prijs vanaf € 1483,-  (per persoon)
⏩ Cruisevakantie Canarische Eilanden met vertrek op dinsdag 17 oktober 2023
⏩ Veilig boeken bij CruiseReizen met repatriëring bij calamiteiten.

7

Sky Princess

13 daagse Canarische Eilanden Cruise met de Sky Princess vanuit Southampton langs Verenigd Koninkrijk, Spanje en Portugal.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 17 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder CruiseReizen, op datum van publicatie: 2023-05-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!