Geweldige cruise Transatlantisch ☀ 17 Dagen met de Costa Diadema

Prijs (per persoon)€2089,-€2644,- -21%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 8 april 2024
Verblijf17 Dagen
CruiseschipCosta Diadema (Costa Cruises)
Bestemming Spanje »  Transatlantisch »  Barcelona
VertrekhavenCruise vanaf Rio de Janeiro
ReisorganisatieCruiseReizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij CruiseReizen

17 daagse Transatlantisch Cruise met de Costa Diadema vanuit Rio de Janeiro langs Brazilië, Canarische Eilanden en Spanje
⏩ Cruisereis met Costa Cruises naar Barcelona - Spanje
⏩ Cruise prijs vanaf € 2089,-  (per persoon)
⏩ Cruisevakantie Transatlantisch met vertrek op maandag 8 april 2024
⏩ Veilig boeken bij CruiseReizen met repatriëring bij calamiteiten.

9

Costa Diadema

17 daagse Transatlantisch Cruise met de Costa Diadema vanuit Rio de Janeiro langs Brazilië, Canarische Eilanden en Spanje.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 8 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder CruiseReizen, op datum van publicatie: 2023-05-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!