Goedkope cruise Madagaskar 2024-2025

Madagaskar 40645919 123rf

Goedkope cruise vakantie Madagaskar 2024-2025 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor Madagaskar ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Cruise vakantie aanbiedingen madagaskar

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Bijzonder Madagaskar

Het bijzondere eiland Madagaskar is één van de grootste eilanden ter wereld. Het is onder andere bekend van de Apenbroodboom en tal van bijzondere dieren. De flora en fauna zijn prachtig, maar ook de cultuur is boeiend. Rondom het eiland zijn verschillende havensteden, van waaruit je excursies kunt maken om kennis te maken met Madagaskar. Tamatave is één van deze steden, vlak bij aan het regenwoud van het eiland, waar je onder andere in Parc Ivoloina de mooiste inheemse dieren van dichtbij kunt zien. Voor de kust van het eiland liggen verschillende kleine eilandjes, zoals Nosy Be. Dit is de meest populaire vakantiebestemmingen van Madagaskar. Hier vind je mooie stranden. Voor de kust kun je uitstekend snorkelen of duiken.

Havensteden voor een Madagaskar cruise

Rondom Afrika liggen verschillende mooie bestemmingen op de cruiseroutes. Van de verschillende mogelijke havensteden hebben we een klein aantal uitgelicht.

Nosy Be, Madagaskar

Nosy Be 4287921 Pixabay

Het kleine vulkaaneilandje Nosy Be is waar paradijs voor watersporters, het is de meest populair vakantiebestemming van het land. De natuur is hier prachtig, je kunt hier uitstekend duiken en snorkelen. Natuurliefhebbers kun in het Mont Passot natuurpark uitstekend wandelen en je kunt wilde dieren spotten in het Loboke natuurreservaat. Zonnebaden op het strand is uiteraard ook een prima optie.

Port Louis, Mauritius

Port Louis 3801868 Pixabay

Port Louis, op de mooie vakantiebestemming Mauritius, is ook een tussen haven op vele Afrika cruises. Het eiland, even ten oosten van Madagaskar heeft een prachtige natuur met vele planten en dieren die alleen daar voorkomen. In de hoofdstad Port Louis vind je veel koloniale gebouwen. Tijdens excursies kun je van alles doen om de stad en het eiland te verkennen. Je kunt voor de kust onder andere dolfijnen spotten, in Port Louis is een food-tour ook een heerlijke bezigheid.

Victoria, Seychellen

Seychellen 1414983 Pixabay

Iets ten noorden van Madagaskar ligt de idyllische eilandengroep Seychellen, bekend van de Coco de Mer. De eilanden zijn populair voor een zonvakantie. Tijdens een Afrika cruise kun je verschillende hoogtepunten van het eiland Mahé bewonderen. Je ontdekt hier onder andere de cultuur en de bijzondere natuur van de Seychellen. Bezoek de Hindutempel, ga wandelen op de berg Morne Blanc en geniet van de natuur en het uitzicht.

Tamatave, Madagaskar

Madagaskar 3822445 Pixabay

Van de verschillende havensteden op Madagaskar is Tamatave is een van de modernste steden. Toch heeft het over een charme die typisch is voor Madagaskar. Je kunt hier door de stad wandelen, het strand bezoeken of maak een excursie naar het kleine eilandje Nosy Alanana. Eventueel kun je zelfs walvissen spotten. In het dierenpark Parc Ivoloina kun je de inheemse dieren van Madagaskar bewonderen.