Goedkope cruise Marokko 2024-2025

Marokko 2814714 pixabay

Goedkope cruise vakantie Marokko 2024-2025 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor de Marokko ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!!

Cruise vakantie aanbiedingen marokko

8 daagse Canarische Eilanden Cruise met de Le Bellot vanuit Santa Cruz de Tenerife langs Canarische Eilanden, Madeira en Marokko

8 daagse Canarische Eilanden Cruise met de Le Bellot vanuit Santa Cruz de Tenerife langs Canarische Eilanden, Madeira en Marokko

Canarische Eilanden » Marokko » Casablanca
7.9 / 10
Vaargebied
Zondag 6 april 2025
8 Dagen
PONANT
Cruise vanaf Las Palmas
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 3560,- € 4045,- - 12%
Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.
PONANT € 3560,- p.p. 8 Dagen , Cruise vanaf Las Palmas

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Afrika cruise naar Marokko

Tijdens een West-Europa cruise is het ook heerlijk om even een uitstapje naar Afrika te maken. Op diverse cruises over de Middellandse Zee en naar de Canarische eilanden en de Azoren wordt, geheel terecht, ook Marokko aangedaan. Havensteden als Rabat en Casablanca zijn absoluut het bezoeken waard. Marokko heeft een lange, bewogen geschiedenis, die terug gaat tot 1200 voor Christus. In Rabat, de hoofdstad van Marokko en Casablanca, de grootste stad van Marokko, zijn dan ook veel historische en culturele bezienswaardigheden te bezoeken. Zo zie je in Rabat de Hassantoren en de Kasba en kun je in Casablanca onder meer de oude Medina, de Hassan II Moskee en de Boulevard de la Corniche bezoeken. Ontdek de charmes van Marokko tijdens een heerlijke Afrika cruise. 

Havensteden tijdens een Marokko cruise

Tijdens een Marokko cruise, doe je verschillende havens aan. Wij hebben een aantal mogelijke havensteden voor je geselecteerd.

Casablanca, Marokko

Casablanca 2807439 Pixabay

De Marokkaanse stad Casablanca is de grootste stad van Marokko, is het thuis van een aantal bijzondere bezienswaardigheden. De Hassan II Moskee is wellicht het meest indrukwekkend, met haar 200 meter hoge minaret. Buiten het oude centrum van de stad, bevinden zich nog een Bastion en een Fort. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Boulevard de la Corniche en het Park van de Arabische Liga.

Rabat, Marokko

Rabat 170127 Pixabay

Aan de Atlantische kust van Marokko, ligt de hoofdstad Rabat. Je vind hier veel geschiedenis. De stad was ten tijde van de Romeinen bekend als Sala. Je vindt in de stad nog delen van de rond 1150 gebouwde vesting, waar de stad haar naam aan dankt. Het geheel van de Kasba van de Oudaya's, een moskee en het verblijf van de Khalief, wordt een Ribat genoemd. Over de eeuwen heen werd de stad steeds meer uitgebreid, er zijn dan veel historische bezienswaardigheden. 

Barcelona, Spanje

Barcelona 2371946 Pixabay

Deze Spaanse stad is een heerlijke stad om jouw cruise te beginnen en in de vakantiestemming te komen. Geniet op de lange winkelstraat La Ramblas, bezoek de Sagrada Familia of ga naar het Park Guell, het Picasso Museum of het strand. Geniet van een drankje en een hapje op een terrasje en ontspan, je bent in Barcelona.

Lissabon, Portugal

Lissabon 2809818 Pixabay Cc

Lissabon heeft een aantal bijzondere historische gebouwen, zoals de Toren van Belem, Castelo de Sao Jorge of de oude wijk Alfama. Ook staan er een aantal bijzondere moderne architectonische gebouwen in de stad. Een mooi voorbeeld is het Centraal Station.Met een ‘hop on hop off’ bustour kun je snel veel bezienswaardigheden bekijken. Je kan ook een fietstour door de stad maken, of op eigen initiatief door de stad reizen. Vanwege het zonovergoten weer kun je volop genieten van alles wat Lissabon te bieden heeft.