Goedkope cruise India 2023-2024

India 4109110 pixabay

Goedkope cruise vakantie India 2023-2024 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor India ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Cruise vakantie aanbiedingen india

12 daagse Azië Cruise met de Le Laperouse vanuit Colombo langs Sri Lanka en India

12 daagse Azië Cruise met de Le Laperouse vanuit Colombo langs Sri Lanka en India

Azie » India » Mumbai
7 / 10
Vaargebied
Zondag 2 maart 2025
12 Dagen
PONANT
Cruise vanaf Colombo
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 5810,- € 6835,- - 15%
18 daagse Azië Cruise met de Silver Whisper vanuit Singapore langs Singapore, Maleisië en Thailand

18 daagse Azië Cruise met de Silver Whisper vanuit Singapore langs Singapore, Maleisië en Thailand

Azie » India » Mumbai
8 / 10
Vaargebied
Zondag 3 maart 2024
18 Dagen
Silversea Cruises
Cruise vanaf Singapore
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 9600,- € 11707,- - 18%

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Een cruise vakantie naar India

India, het land van de Maharadja's. De Republiek India kent een lange geschiedenis en rijke cultuur. Ooit bestond het land uit meerdere kleine koninkrijken, bestuurd door Maharadja's. Uit de lange geschiedenis zijn nog vele bezienswaardigheden bewaard gebleven. De bekendste is wel de Taj Mahal. Aan de enorme kustlijn, van wel 7500 kilometer, liggen diverse regio's die ideaal zijn om te bezoeken met een India cruise. Bezoek steden zoals Bombay, Mangalore of Kochi. Bombay is de grootste stad van het land en onder andere bekend als 'Bollywood". De stad is ietwat chaotisch maar zeker een leuke ervaring. In steden als Mangalore en Kochi kun je het culturele erfgoed uit de lange geschiedenis bezoeken. Maak mooie excuries en ontdek de cultuur en natuur tijdens een Azië cruise naar India.

Havensteden tijdens cruises India

Tijdens je India cruise, doe je verschillende havens aan. Wij hebben een aantal mogelijke havensteden voor je geselecteerd.

Bombay, India

Mumbay 2300181 Pixabay

India is een land met een rijke cultuur en een lange geschiedenis. Aan de westkust ligt de grootste stad van het land Bombay. In het centrum is het culturele en commerciële hart van India, hier vind je voornamelijk wolkenkrabbers met veel glas en staal. Een bijzonder monument is de Gateway of India. Deze triomfboog is in 1911 gebouwd,  ter ere van het bezoek van koning George V en koningin Mary van Engeland.

Colombo, Sri Lanka

Sri Lanka Colombo 2314216 Pixabay

De stad Colombo is 4000 jaar oud. Over de eeuwen heen zijn er vele overheersers geweest. Zo zie je hier nog gebouwen uit de 16e eeuw, toen de Portugezen hier aan de macht waren. De Nederlanders waren hier in de 17e en 18e eeuw. De Wolvendaalsche kerk herinnert hier nog aan. Sri Lanka staat verder natuurlijk bekend om de vele bijzondere dieren, de weelderige natuur en mooie goudgele stranden..

Singapore

Singapore 2706849 Pixabay

De stadstaat Singapore is een moderne bruisende stad. De wijk Little India is een absolute aanrader. Hier zie je talloze religieuze monumenten zoals verschillende tempels en standbeelden. In de smalle straatjes vind je kleine winkeltjes voor sieraden, zijde en tal van andere prachtige snuisterijen. In de Tiger Sky Tower, de hoogste observatietoren van Azië, heb je het mooiste uitzicht. Verder staat de stad bekend als de ideale winkelbestemming, Met promenades voorzien van airconditioning en marktkramen met o.a. exotische fruitsoorten en mode.

Kuala Lumpur, Maleisië

Kuala Lumpur 1284258 Pixabay

De moderne stad Kuala Lumpur is voornamelijk bekend van de Petronas Twin Towers. Echter in de 1860 gestichte stad gaan oud & nieuw heel goed samen. Zo vind je hier bijvoorbeeld moskeeën, kerken en tempels naast elkaar. In de stad kun je uitstekend shoppen. Central Market is zeker een bezoek waard. Bezoek de Twin Towers voor een adembenemend uitzicht vanaf de 86e verdieping. Sta je liever meet beide benen op de grond, dan zijn de Batu Caves net buiten de stad ook een leuke bezienswaardigheid om te bezoeken.