Goedkope cruise Bahamas 2024-2025

Bahamas 171907 pixabay

Goedkope cruise vakantie Bahamas 2024-2025 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor Bahamas ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Cruise vakantie aanbiedingen bahamas

Bahamas & Perfect Day Cruise met Jewel of the Seas

Bahamas & Perfect Day Cruise met Jewel of the Seas

Bahamas » Noord-Amerika » Fort Lauderdale
7.8 / 10
Vaargebied
Maandag 6 oktober 2025
4 Dagen
Royal Caribbean
Cruise vanaf Fort Lauderdale
• Prijs per persoon.
• Excl. € 40,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 553,- € 907,- - 39%
Bahamas & Perfect Day Cruise met Utopia of the Seas

Bahamas & Perfect Day Cruise met Utopia of the Seas

Bahamas » Noord-Amerika » Port Canaveral
7.7 / 10
Vaargebied
Vrijdag 31 oktober 2025
3 Dagen
Royal Caribbean
Cruise vanaf Port Canaveral
• Prijs per persoon.
• Excl. € 40,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 591,- € 1159,- - 49%
Bahamas Cruise met Norwegian Getaway

Bahamas Cruise met Norwegian Getaway

Bahamas » Noord-Amerika » Miami
8.2 / 10
Vaargebied
Maandag 3 november 2025
4 Dagen
Norwegian Cruise Line
Cruise vanaf Miami
• Prijs per persoon.
• Excl. € 40,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 743,- € 1143,- - 35%
Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.
Royal Caribbean € 553,- p.p. 4 Dagen Logies, Cruise vanaf Fort Lauderdale
Royal Caribbean € 591,- p.p. 3 Dagen Logies, Cruise vanaf Port Canaveral
Norwegian Cruise Line € 743,- p.p. 4 Dagen Logies, Cruise vanaf Miami

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Een zonnige cruise vakantie naar de Bahamas

Net ten Zuid Oosten van Florida, Verenigde Staten, ligt de eilanden groep, de Bahama's. De groep bestaat uit ongeveer 700 eilanden, waarvan er nog geen 50 bewoond zijn. De economie van dit paradijselijke gebied leunt voornamelijk op het toerisme. Met de vriendelijke bevolking, het prachtige weer en heerlijke eindeloze gouden stranden en de bijzondere natuur is de Bahama's een uitstekende last minute cruise bestemming.

Tijdens jouw cruise door de Bahama's, kan je genieten van de rust en de faciliteiten aan boord van het cruiseschip. Tijdens de verschillende stops kan je genieten van alles wat de Bahama's te bieden heeft.

Toerisme in de Bahamas

De Bahama's zijn een waar snorkel- en duikparadijs. In de zee rondom de Bahama's leven vele bijzondere vissen, planten en koralen. In het heldere water zie je veel roofvissen, die het voorzien hebben op de dieren die tussen het koraal leven. Het uitgebreide kleurenpalet onder het zeeoppervlak maakt het duiken en snorkelen in de Bahama's tot een bijzondere ervaring.

Zoals in veel toeristische gebieden, zijn er naast de verschillende activiteiten ook veel bezienswaardigheden in de Bahama's en diverse mogelijkheden om te winkelen. Soms zijn er zelfs mogelijkheden voor ‘duty free’ winkelen, zoals in de vrije handelszone Freeport op het eiland Grand Bahama.

Regel tijdig jouw reisdocumenten voor jouw Bahama's cruise

Wanneer je een cruise door de Bahama’s boekt dan start en eindigt jouw cruise vaak in de Verenigde Staten. Miami in Florida of Fort Lauderdale zijn twee van de havens van waar Bahama's Cruises starten. Er zijn ook andere haven steden mogelijk als begin en eindpunt van jouw Cruise.

Wanneer jouw cruise begint, eindigt of een tussenstop maakt in de Verenigde Staten, hou je er dan rekening mee, dat je tijdig jouw ESTA reisvergunning heeft geregeld om de VS in te reizen.

Havens tijdens cruises naar de Bahamas

Tijdens jouw cruise door de Bahama's doe je verschillende locaties aan, waar je weer even vaste grond onder jouw voeten kunt voelen. Hier kan je deelnemen aan verschillende activiteiten, excursies of op eigen gelegenheid bezienswaardigheden bekijken of Shoppen. Een aantal van de havens in de Bahama's zijn:

Nassau, New Providence

Nassau 116954 Pixabay

De hoofdstad van de Bahama’s is het bruisende grootstedelijke centrum vol cultuur en moderne voorzieningen. Ontdek hier de legende van de piraat Edward Teach, beter bekend als Zwartbaard, of geniet van de natuur in één van de nationale parken, zoals Retreat Gardens. Ook kan je de dorpjes, Gambier, Adelaide en Fox Hill bezoeken. Deze dorpjes zijn gesticht door bevrijde slaven en hebben een authentieke Afrikaanse cultuur en erfgoed behouden. Het toeristische hart van Nassau is Paradise Island. Dit deel van de stad is omgetoverd tot een luxe resort. Hier vind je winkels, restaurants, een golfbaan, aquarium, casino’s en nog veel meer.

Freeport, Grand Bahama

Bahamas 1122849 Pixabay

De tweede stad van het land is Freeport. In de stad zijn volop gelegenheden om je te vermaken. Wanneer je op eigen gelegenheid de stad of het eiland gaat verkennen, kan je de Bahamian Brewery bezoeken, een fietstocht maken of the garden of the groves bezoeken. Maar er zijn natuurlijk vooral veel gelegenheden om deel te nemen aan water sporten of andere water activiteiten. Duiken en snorkelen, dolfijnen en walvis spotten, vissen, parasailing en veel meer. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor excursies.

Turks- en Caicoseilanden

Turks Caicos 2307310 Pixabay

Even ten zuiden van de Bahama’s liggen de Turks- en Caicos eilanden. Op het eiland Grand Turk ligt de hoofdstad, Cockburn Town. Op het idyllische eilandje zie je voornamelijk architectuur uit de 18e eeuw.

Privé eilanden van rederijen

Staniel Cay 171907 Pixabay

Bij verschillende onbewoonde eilanden kan ook een stop worden gemaakt door jouw cruise schip. Deze eilanden zijn eigendom van één of meerdere rederijen. Hier worden voor de passagiers vaak activiteiten georganiseerd, zoals paardrijden, parasailen, surfen, zwemmen, kajakken of barbequen. Of het geeft je de gelegenheid even een dagje te relaxen op het strand of een wandeling over het eiland te maken. Dit zijn meestal eilanden als Half Moon Cay, Great Stirrup Cay of Coco Cay.