Goedkope cruise Curaçao 2024-2025

Curacao 911965 pixabay

Goedkope cruise vakantie Curaçao 2024-2025 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor Curaçao ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Cruise vakantie aanbiedingen curacao

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Een cruise vakantie naar Curaçao

Het zonnige Curaçao is niet alleen een heerlijke zonvakantie bestemming, ook tijdens een cruisevakantie is Curaçao niets dan ontspanning en genieten. Geniet van het heerlijke weer in de Caribbean en de luxe aan boord van jouw cruiseschip. Niet alleen kan je genieten van alles wat het prachtige eiland Curaçao te bieden heeft, ook in andere delen van Caraïbisch gebied, kunt fantastische excursies maken en deelnemen aan tal van leuke activiteiten. De Caribbean staan bekend om de prachtige duiklocaties.

Op het eiland Curaçao, zijn tal van verschillende mogelijkheden. Er zijn excursies naar de nationale parken van Curaçao. In de Willemstad wijken Punda en Otrabanda kan je de oude historische centrums bekijken en genieten van de winkeltjes, restaurantjes en diverse leuke bezienswaardigheden.

Antillen en Midden-Amerika

Door het Caribisch gebied zijn veel verschillende routes voor cruise reizen. Vanuit de Amerikaanse staat Florida vertrekken veel cruisereizen door het Caribisch gebied, richting de Antillen en Midden Amerika. Zo bezoek je vele verschillende landen en eilanden. De Turks en Caicoseilanden, het Mexicaanse schiereiland Yucatan, Costa Rica en Panama zijn hier mooie voorbeelden van.

Havensteden tijdens cruises Curaçao

In het Caribische gebied zijn veel verschillende cruisehavens, in de vele landen en op de talloze mooie eilanden.

Willemstad

Willemstad 2023811 Pixabay

Het eiland Curaçao heeft prachtige stranden, waar je heerlijk kunt bij bruinen en ontspannen. Kenepa Beach is een van de mooiste stranden van Curaçao. Tijdens verschillende excursies is het eiland te verkennen. Voor de kust zijn diverse mogelijkheden om te duiken en snorkelen of andere watersporten te beoefenen. Ook is het zwemmen met dolfijnen mogelijk. In Willemstad zijn diverse leuke bezienswaardigheden te bewonderen, hier kan je de cultuur en geschiedenis ontdekken.

Puerto Limon

Costa Rica 318914 Pixabay

Costa Rica is een bijzondere cruise bestemming. Natuur en wildlife excursies voeren je door het adembenemende Veragua regenwoud Park. De flora en fauna van het regenwoud zijn bijzonder. Bij een bezoek aan het Costa Rica Wildlife Sanctuary ontmoet je bijzondere dieren als de Luiaard. Activiteiten als paardrijden, kanoën of kajakken, duiken en snorkelen zijn bij Puerta Limon zeker mogelijk. Iets ten noorden zijn een aantal kleine zandstranden.

Colón

Panama 1148315 Pixabay

Tegenwoordig is Colon een overslaghaven voor schepen, die door het Panamakanaal willen. De Gatun sluizen bij Colon geven toegang tot het kanaal. Vanuit Colon, zijn diverse interessante excursies naar het binnenland of diverse kustregio’s mogelijk. Het Portobelo National Park ligt een uur oostelijk van Colon. Hierbij kom je ook langs, Safarick’s Zoo and Animal Rescue. Een uur ten westen van Colon, liggen de ruïnes van het Fort San Lorenzo, tijdens de rit hier naar toe, kom je langs de Gatun sluizen.

Cozumel

Cozumel 144571 Pixabay

Één van de meest toeristische locaties van Mexico is Cozumel voor de kust het schiereiland Yucatan. Het eiland is een waar paradijs voor zij, die van duiken en snorkelen houden. Palancar Reef is één van de meest populaire duiklocaties bij het eiland. Rondom het eiland zijn heerlijke stranden om op te ontspannen. Tijdens excursies over het eiland is ook de Maya-geschiedenis van Cozumel te bewonderen, zoals bij El Caracol of San Gervasio.