Goedkope cruise Maagdeneilanden 2024-2025

Maagdeneilanden 2592716 pixabay

Goedkope cruise vakantie Aruba 2024-2025 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor Aruba ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Cruise vakantie aanbiedingen maagdeneilanden

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Een cruise naar Maagdeneilanden

Bij een Caribbean cruise denk je al snel aan de bekende en populaire vakantiebestemmingen. Curaçao, Aruba, Cuba en Jamaica. Beeldschone bestemmingen zoals de Maagdeneilanden mag je niet missen. Het klimaat, de natuur en de gouden stranden. Miami Cruises en een groot aantal andere Caribbean cruises voeren langs deze mooie eilanden. Er zijn mooie locaties om te duiken, maar er zijn ook sfeervolle steden met koloniale gebouwen en een bijzondere cultuur om te ontdekken.

Britse- en Amerikaanse Maagdeneilanden

De eilanden liggen net ten oosten van Puerto Rico en zijn verdeeld in een Amerikaans- en een Brits deel. De Amerikaanse Maagdeneilanden behoren tot de mooiste eilanden van het Caribische gebied. Je kunt hier uitstekend snorkelen en duiken. Naast de mooie natuur is ook de cultuur, vanwege een koloniaal verleden, erg boeiend. Ook kun je hier uitstekend gaan shoppen. De Amerikaanse Maagdeneilanden zijn het grootste belastingparadijs in de Caribbean. Van de verschillende grote en kleine Britse Maagdeneilanden is Tortola het meest bekend. Hier bevindt zich ook de hoofdstad, Road Town. Samen met de koloniale gebouwen, botanische tuinen, de vriendelijke bevolking, de witte stranden en de kraakheldere blauwe zee, vind je hier de echte Caribische sfeer.

Havensteden tijdens cruises Maagdeneilanden

In het Caribische gebied zijn veel verschillende cruisehavens, in de vele landen en op de talloze mooie vakantiebestemmingen.

Road Town

Maagdeneilanden Road Town 2633026 Pixabay

De hoofdstad van de Britse Maagdeneilanden is Road Town en ligt op het grote eiland Tortola. Het is het toeristische centrum van de Britse Maagdeneilanden. Maak hier excursies naar nationale parken of bezoek de bezienswaardigheden en geniet van de gezellige sfeer. Bewonder de koloniale gebouwen, pak een terrasje mee of ontspan op de mooie stranden.

Oranjestad

Aruba 71323437 123rf S

Oranjestad wordt ook wel Playa genoemd. Dit is de stad van Aruba en is daarmee ook het toeristische centrum van het eiland. De stad is erg divers, met aan de ene kant 18e eeuwse historische gebouwen, maar het heeft ook hippe en trendy winkels en uitgaansgelegenheden. Ook worden er tal van evenementen, waaronder het wereldberoemde Arubaanse carnaval, georganiseerd in Oranjestad. Of je nu van cultuur, natuur of ontspannen op het strand houdt. Op Aruba zit je goed.

Willemstad

Willemstad 2023811 Pixabay

Het eiland Curaçao heeft prachtige stranden, waar je heerlijk kunt bij bruinen en ontspannen. Kenepa Beach is een van de mooiste stranden van Curaçao. Tijdens verschillende excursies is het eiland te verkennen. Voor de kust zijn diverse mogelijkheden om te duiken en snorkelen of andere watersporten te beoefenen. Ook is het zwemmen met dolfijnen mogelijk. In Willemstad zijn diverse leuke bezienswaardigheden te bewonderen, hier kun je de cultuur en geschiedenis van het eiland ontdekken.

Cozumel

Cozumel 144571 Pixabay

Één van de meest toeristische locaties van Mexico is Cozumel voor de kust het schiereiland Yucatan. Het eiland is een waar paradijs voor hen, die van duiken en snorkelen houden. Palancar Reef is één van de meest populaire duiklocaties bij het eiland. Rondom het eiland zijn heerlijke stranden om op te ontspannen. Tijdens excursies over het eiland is ook de Maya-geschiedenis van Cozumel te bewonderen, zoals bij El Caracol of San Gervasio.