✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Stockholm 118902594 123rf

Goedkope cruise vakantie Noord Europa boeken? Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruises voor Noord Europa. ᑕ CruiseDealz.nl ᑐ heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

 

Goedkope cruises noord europa cruise

 

Cruises van de Schotse kustlijn tot de Noorse Fjorden

De schoonheid van de ruwe natuur van Noord-Europa is absoluut bijzonder te noemen. Dit geldt niet alleen voor de Noorse Fjorden of de Noordkaap. Ook Groenland, Schotland, IJsland, de Faeröer eilanden en de landen rond de Oostzee, zijn prachtig. Tijdens uw Noord Europa cruise kunt ook heerlijke steden als Reykjavik, Oslo, Stockholm of St. Petersburg bezoeken. Zo kunt u niet alleen genieten van prachtige uitzichten, maar ook de verschillende culturen van Noord Europa ontdekken.

Cruise terminal Rotterdam of Passenger terminal Amsterdam

Voor de meeste Noord-Europa cruises kunt u gemakkelijk dichtbij inschepen. Deze cruises starten in Amsterdam of Rotterdam. U hoeft dus niet eerst naar een havenstad te vliegen. Beide cruise terminals zijn gemakkelijk met het openbaar vervoer of met de auto te bereiken. Een andere havens, waar u uw Noord-Europa cruise kunt beginnen, zijn de havens van Zeebrugge, Hamburg en kiel.

Cruise Noorwegen het meest populair

Van de Noord-Europa cruises zijn de cruises naar Noorwegen en de Noorse Fjorden het meest populair. Veel van deze cruises voeren u zelfs voorbij de poolcirkel. U kunt dan ook de meest noordelijke stad ter wereld bezoeken. Alle cruise bestemmingen in Europa zijn even mooi. Ieder gebied heeft zijn eigen charme. Noord Europa cruises zijn een heerlijke manier deze te ontdekken.

lees verder...