Goedkope cruise Engeland 2023-2024

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Goedkope cruise vakantie Engeland en Groot Brittannië 2023-2024 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor Engeland ✓cruise vanuit Nederlandcruises inclusief vluchtall inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Inhoudsopgave

Cruise aanbiedingen engeland

Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.

5 daagse Noord-Europa Cruise met de Disney Dream vanuit Southampton langs Verenigd Koninkrijk en Spanje
Woensdag 30 augustus 2023
5 Dagen
Disney Cruise Line
Cruise vanaf Southampton
€ 1626,- € 1891,- - 14%
22 daagse Wereldcruise & Grand Voyages Cruise met de Seabourn Ovation vanuit Kopenhagen langs Denemarken, Zweden en Verenigd Koninkrijk
Zondag 3 september 2023
22 Dagen
Seabourn
Cruise vanaf Kopenhagen
€ 13701,- € 16507,- - 17%
11 daagse Britse eilanden Cruise met de MS Riviera vanuit Southampton langs Verenigd Koninkrijk en Noorwegen
Zondag 11 juni 2023
11 Dagen
Oceania Cruises
Cruise vanaf Southampton
€ 4059,- € 4832,- - 16%
8 daagse IJsland Cruise met de Seabourn Sojourn vanuit Reykjavik langs IJsland en Verenigd Koninkrijk
Zaterdag 3 augustus 2024
8 Dagen
Seabourn
Cruise vanaf Reykjavik
€ 3569,- € 4102,- - 13%
13 daagse IJsland Cruise met de Silver Spirit vanuit Reykjavik langs IJsland, Ierland en Verenigd Koninkrijk
Zondag 14 juli 2024
13 Dagen
Silversea Cruises
Cruise vanaf Reykjavik
€ 7600,- € 8636,- - 12%
11 daagse Britse eilanden Cruise met de Norwegian Star vanuit Southampton langs Verenigd Koninkrijk en Ierland
Dinsdag 3 oktober 2023
11 Dagen
Norwegian Cruise Line
Cruise vanaf Southampton
€ 1429,- € 1856,- - 23%
15 daagse IJsland Cruise met de Seabourn Sojourn vanuit Dover langs Verenigd Koninkrijk en IJsland
Zaterdag 27 juli 2024
15 Dagen
Seabourn
Cruise vanaf Dover
€ 6119,- € 6799,- - 10%
53 daagse Wereldcruise & Grand Voyages Cruise met de Coral Princess vanuit Sydney langs Australië, Indonesië en Singapore
Zondag 4 juni 2023
53 Dagen
Princess Cruises
Cruise vanaf Sydney
€ 9016,- € 10018,- - 10%
15 daagse IJsland Cruise met de Norwegian Star vanuit Reykjavik langs IJsland, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk
Zaterdag 9 september 2023
15 Dagen
Norwegian Cruise Line
Cruise vanaf Reykjavik
€ 2044,- € 2621,- - 22%
11 daagse Britse eilanden Cruise met de Silver Dawn vanuit Southampton langs  en Verenigd Koninkrijk
Dinsdag 14 mei 2024
11 Dagen
Silversea Cruises
Cruise vanaf Southampton
€ 5800,- € 7073,- - 18%

Goedkope cruises engeland

Cruise vakantie Engeland en het Verenigd Koninkrijk

In Nederland en België zijn er verschillende havens, van waaruit een cruise naar Engeland begint. Dit is niet alleen voor een minicruise, shoppingcruise of kerstcruise naar Londen of Newcastle, maar ook voor een cruise rond de eilanden groep van het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De verschillende landen, Engeland, Wales, Schotland en Ierland kennen een lange geschiedenis, waarvan door het gehele gebied overal nog vele overblijfselen zichtbaar zijn. Er zijn prachtige landschappen, pittoreske dorpjes en sfeervolle steden

Meer dan een minicruise Newcastle, York of Londen

De minicruises naar de oostkust van Engeland en Schotland zijn ongekend populair. In korte tijd ben je vanuit Nederland is één van de mooie steden in Engeland, waar je kunt winkelen en genieten van de sfeer in de stad. De routes Rotterdam Hull en IJmuiden Newcastle zijn dan ook populair en druk bevaren met ferries en cruiseschepen voor minicruises.

Maar Groot Brittannië heeft zoveel meer te bieden. Schotland met haar eilanden, Highlands en haar prachtige dorpen, steden en kastelen. Of het prachtige Ierland, met haar landerijen en woeste kustlijn. Tijdens langere cruises kan je de charme van deze landen ontdekken. Bezichtig de steden en landerijen, ontdek de kunst en cultuur, geniet van lokale specialiteiten.

Havens tijdens cruises naar Engeland

Groot Brittannië heeft aan de kust diverse mooie grote havensteden. Wij hebben een aantal voor je uitgelicht.

Londen

London 1335477 Pixabay Cc

De stad Miami heeft een bruisend uitgaanscentrum met tal van uitgaansgelegenheden in de verschillende wijken. Net boven de cruise haven ligt het schiereiland Miami Beach. Hier staan de grote hotels en veel verschillende uitgaansgelegenheden. Ook Downtown Miami is één van de populairdere en drukkere delen van de stad. In Little Havana wonen veel immigranten uit Cuba en Midden Amerika, de verschillende culturen uit deze landen zijn hier duidelijk aanwezig.

Guernsey

Guernsey 2392857 Pixabay Cc

Voor de kust van de Franse procincie Normandië liggen de Engelse eilanden Jersey en Guernsey. Het eiland Guernsey heeft een divers landschap, met krijtrotsen, zandstranden, weideland en wijnranken. Er zijn tal van bezienswaardigheden, waarvan veel zich in hoofdstad St. Peter Port bevinden. Er zijn historische bezienswaardigheden uit verschillende tijdperken, waaronder ten tijde van de Duitse Bezetting. Castle Cortnet en The Little Chapel, de kleinste kapel ter wereld, zijn de populairste bezienswaardigheden in Guernsey.

Dublin

Dublin 1049427 Pixabay Cc

Al sinds de tijd van de Vikingen is de Ierse kuststreek waar Dublin ligt bewoond. De stad heeft een vriendelijke en gezellige uitstraling. Er kan gewinkeld worden of in de restaurants en pubs kan er genoten worden van de lokale specialiteiten en het Ierse bier. Uiteraard zijn hier ook tal van bezienswaardigheden om te bezichtigen. Wanneer je slechts kort in Dublin bent, kan de stad het best bezichtigd worden tijdens een city-tour.

Edinburgh

Edinburgh 2776404 Pixabay Cc

In de Schotse hoofdstad is de lange geschiedenis van de stad overal zichtbaar. Toch is het een moderne trendy stad, met een bruisend uitgaansleven en moderne winkelcentra. Het is dan ook een heerlijke stad om in te vertoeven. Cultuur en geschiedenis zijn volop aanwezig en zeer de moeite waard om te bezichtigen. In de oude binnenstad ligt winkelstraat The Royal Mile, waar je winkelen en historische gebouwen bezichtigen met elkaar kunt combineren. Uiteraard zijn hier vele restaurantjes om heerlijk te genieten van Britse en schotse specialiteiten.